A kormányhű média amnéziát hirdet

2013. március 12. 16:48

Székházfoglalás, a napi tiltakozások, az esténként vonuló százak-ezrek, a bátor középiskolások nélkül még nagyobb szégyen lenne magyarnak lenni, mint amilyen szégyen ma.

2013. március 12. 16:48
Nyüzsi
hvg.hu

„Magyarország tényleg nem hagyja magát: a székházfoglalás, a napi tiltakozások, az esténként vonuló százak-ezrek, a bátor középiskolások nélkül még nagyobb szégyen lenne magyarnak lenni, mint amilyen szégyen ma.

Ahogy azonban lassan a leglojálisabb nemzeti együttműködő számára is kiderül, hogy az események nem maradnak meg szűkebb Kárpát-medencei keretben, nyugati lapok, de még az EU és Amerika is jól be-beszól az első számú spirituális vezetőnek, a kormánypárt és médiája kezd teljesen kiakadni, mintha mindez azt jelentené, hogy valamiféle közvetlen és nyilvánvaló veszély fenyegeti kétharmados hatalmukat. Sőt, mit kiakadni: a NER-hű politika és média úgy hisztériázik, mintha a Fidesz sosem élt volna az utcai protest, a szabályáthágás, az online szervezkedés eszközeivel, a külföldi támogatás segítségével.

A tiltakozások természetesen nem a az alaptörvény módosítása miatt, hanem annak »ürügyén« történnek, írja a Magyar Nemzet, amely napok óta mást sem talál hírértékűnek, mint azt, hogy a Milla és a Szolidaritás áll a fiatalok mögött, »akik közül többen az amerikai támogatást élvező Hallgatói Hálózat tagjai voltak«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. március 13. 01:32
Hogy milyen magyarnak lenni, azt csak egy magyar tudhatja, ugyebár...
szabadhajdu
2013. március 12. 20:26
Tisztelt HVG! Minek szarozni, hogy százak-ezrek? Százezrek!!!!
Next adósság
2013. március 12. 20:13
A HVG olyan mint 1917-ben az Auróra elsütött ágyúja itt viszont a HVG-sek Bajnait akarják elsütni, aki már becsődölt libafronton. Hümm!
BőröndÖdön
2013. március 12. 19:40
Minden szava igaz,ez ma Orbanisztán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!