Igenis sikerült önmérsékletet tartanunk

2013. március 27. 16:20

Ahogy Orbán Viktor ígérte 2010-ben a választások éjszakáján.

2013. március 27. 16:20
magyardemokrácia
magyardemokrácia

„Javítsatok ki, ha esetleg tévednék, de jelen állás szerint a fél világ a rettenetes magyar fasiszta diktátortól félti Magyarország demokráciáját, sőt az ordas eszmék európai tovaterjedése miatt aggódnak a hivatásosok. Miközben Londonban a székely autonómiáért nem szabad tüntetni, míg a magyar (nyilvánvalóan helyes!) alkotmánymódosítás ellen kifejezetten üdvös a tüntetés. Nem mellesleg a primitív székházfoglalókat hősként bemutató, állítólag rövid pórázon tartott média nemhogy nem áll ki a HírTV mellett, amiért sokadszorra éri atrocitás munkatársait és nem engedik interjút készíteni az MSZP rendezvényén, de még csak nem is hajlandóak beszámolni az esetről. És mi, a józan többség kétharmad birtokában is csendben tűrjük ezt, ez mutatja meg igazán, hogy igenis sikerült önmérsékletet tartanunk, ahogy Orbán Viktor ígérte 2010-ben a választások éjszakáján.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2013. március 28. 04:32
elébb a magyar megfogalmazást kéne tartanod
Ouroboros
2013. március 27. 23:49
„Igenis sikerült önmérsékletet tartanunk” Közénk is lövethettetek volna...
Öreggyula
2013. március 27. 22:25
Ja és közben nem röhögte el magát... Ehhez kell ám lelkierő...
Öreggyula
2013. március 27. 21:36
Na majd a határon túlról szavazó előre "a geci szlota miatt" letitkosított mimimum 8 millió szavazóval még a 9/10-ed is meglesz nekik...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!