Hírszerzőink és az Unió

2013. március 21. 17:10

Ha a magyar kormány, a kormányzó párt ellenségének tekinti a brüsszeli döntéshozókat, megeshet, hogy azok is ellenségüknek tekintik a hivatalos Magyarországot.

2013. március 21. 17:10
Kőszeg Ferenc
Komment.hu

„A Nemzetbiztonsági Bizottság zárt üléseket szokott tartani. Annak, hogy Lázár János a bizottság nyílt ülésén számolt be a kormány hírszerzési terveiről, nem lehetett más célja, mint a dupla figyelemfelhívás. Idesüssetek, ti ott Brüsszelben: mostantól figyelünk ám rátok, kifürkésszük, mit mesterkedtek ellenünk. Ilyeneket az ember az ellenségének üzen, nem a barátainak. Ha a magyar kormány, a kormányzó párt ellenségének tekinti a brüsszeli döntéshozókat, megeshet, hogy azok is ellenségüknek tekintik a hivatalos Magyarországot. Aztán majd ők is azt mondják: wellness-fürdőre pályáztok (mintha nem volna már bőségesen elegendő), díszburkolatot szeretnétek a városotok főterére? Fityiszt az orrotokra! Faragjátok le a kémeitek költségvetéséből, vagy kérjetek pénzt Ilham Alijev azeri elnöktől.

Persze a svájci bankokban elrejtett adózatlan jövedelmekről nem lehet információt szerezni az internetről. A svájci banktitkok kifürkészéséhez a bankba beépült hírszerzők kellenek. Csak az a kérdés, néhány százmillió, vagy akár egy-két milliárd elrejtett adóforint felkutatása megéri-e, hogy a Neue Zürcher Zeitung főcímben adja hírül: magyar kémeket ítélt el a winterthuri bíróság.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. március 22. 04:14
Az eu ellenség képzete gyf bajnai idejében nem volt mert az mszp-szdsz az eu felé az országot leamortizálta ,tőkét az aunak csorgatta kifelé , az adósságot halmozta.-Fidesz az eunak azért nem tetszik mert a péncsordogálá feléjük az adósság törlesztésben nyilvánul meg csak,de az eunak több kell ez nem elég ,az országunk összes tőkéje,,.Ha az eu minden tőkét kivisz tőlünk akkor az ország tönkre megy ,ez az eut nem érdekli ,gyarmatosítóként csak a pénz számít ...Az euhoz tartozó országok szinte csődbe jutottak ,ezen az eunak elkéne gondolkozni.Ha az eu ad pénzt azt uzsora kölcsön,felételeket szab nem elég a kamat ,az emberek jövedelmét elveszi .Na ez a kizsákmányolás.
ballada
2013. március 22. 04:01
Magyar nép ellenség érzete mindig az életminőségén keresztűl csapódik le , az eu eddig magyar ellenes kettős mércével intézkedik parancsolgat,Magyarországot megfolytja.Felháborító az eu viselkedése ,beügyeinkbe bele avatkozik ,azt a kádári garnitúrát segíti vissza kormányra amely 1945 óta bennünket kifosztott állami vagyonainkat elkótyavetyélte országunkat eladósította élősködött.Magyarországnak azt kívánsága hogy népet a külföldi támadók ne az az mszp használja fel kormánybuktatásra,,,,az eu engedtesse már meg hogy a magyar nép döntsön a saját életéről.Az eu Magyaroszágot gyarmatának tekinti,ezt nép nem tűri ebben mutatkozik meg az ellenség érzet.
geraz51
2013. március 21. 22:27
Mi lett belőled szegény Ferikém?
Akitlosz
2013. március 21. 22:01
Valahogy eddig nem tűnt fel, hogy Brüsszelben a barátaink lennének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!