A Mag népe a sztrádán rekedt

2013. március 18. 11:48

Ne feledjük! A mag magyar népéből csírázik az emberiség boldog jövője, ezt akarják eltiporni a pénzuralom emberei.

2013. március 18. 11:48
Gerlóczy Márton
hvg.hu

Igen, kedves barátaim. Miután a liberális hadseregcsoport megmérgezte ételeinket, kiszárította folyóinkat, eltaposta mezőgazdaságunkat, most a modern vívmányok segítségével, egyetlen gombnyomással, lézervezérlésű bombával óriási hóvihart idézett elő, hogy villanypóznáink kidöntésével, több tízezer valódi magyar lélek sötétségbe borításával oly mértékű anyagi kárt okozzanak az áramszolgáltatóknak, amely ellehetetleníti a rezsicsökkentést.

Ezzel egy időben, a globális pénzhatalom sötét erői kioltották a világosságot az észak-nyugati határvégeken, ahol vadászgépek párhuzamos és egymást keresztező, szétterülő nyomokat hagytak maguk mögött az égen, amik egy idő után zárt felhővé álltak össze.

A megfélemlített magyar légtér megadta magát a gonosz métely pusztító sugarainak. Ezek a magyargyilkosok, az emberi civilizáció parazitái, az országunkban élő csatlósaik, a magyarságot rothasztó, a vérünket szívó élősködőkkel karöltve háborút indítottak a rezsicsökkentés ellen.

De senki nem merészelheti büntetlenül bántani a magyart. Maradt még száraz lőporunk a végső harcra. Ne feledjük! A mag magyar népéből csírázik az emberiség boldog jövője, ezt akarják eltiporni a pénzuralom emberei.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2013. március 18. 18:30
A hávégé fizet a mandinak, hogy folyton belinkelik?
justiceforhungary
2013. március 18. 18:30
''„Igen, kedves barátaim. Miután a liberális hadseregcsoport megmérgezte ételeinket, kiszárította folyóinkat, eltaposta mezőgazdaságunkat, most a modern vívmányok segítségével, egyetlen gombnyomással, lézervezérlésű bombával óriási hóvihart idézett elő, hogy villanypóznáink kidöntésével, több tízezer valódi magyar lélek sötétségbe borításával oly mértékű anyagi kárt okozzanak az áramszolgáltatóknak, amely ellehetetleníti a rezsicsökkentést.'' Egy ilyen cikkel bármely környező országban búcsút mondhatott volna az újságírásnak....
ottapont
2013. március 18. 18:22
Ideje lenne lekattani a mag népéről, a Turulról és minden egyébről amiben a magyarok egy része vagy nagy többsége hisz! Önök felelőtlenül provokálnak, túlmenve minden, a józanság és felelősség által diktált határon. Egyébként pedig százszor inkább egy magnépe hívő Szaniszló, mint egy népbiztosokat deliráló TGM!!! Addig örüljenek amíg a "mag népe" megelégszik a spirituális harccal. Vagy ez esetleg kevés önöknek? Inkább polgárháború, vagy akár idegen megszállás csak vissza a hatalomba?! Szégyelljék magukat!!
Soma
2013. március 18. 16:53
Csak egyszer ne állna mögötted a Soros pénze, te stílusparódiás senki! Azonnal elkezdenéd lemosni a barna nyelvedet, hogy tisztán élvezhesd a másik segget!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!