A szegedi egyetemi tanár teljesen ki van akadva tőlem

2013. február 25. 07:40

Karsai László az én nevemet is többször megemlíti, rendre negatív kontextusban, ami nekem megtiszteltetés, ha ő mondja.

2013. február 25. 07:40
Vona Gábor
Facebook

„Az egyik szélsőséges baloldali portálon adott interjút Karsai László történész, amelyben azon kesereg, hogy a bölcsész egyetemisták nemzeti gondolkodásúak, nagyrészt jobbikosok. Az én nevemet is többször megemlíti, rendre negatív kontextusban, ami nekem megtiszteltetés, ha ő mondja.

Csak néhány idézet:
»Ezen belül is, akik ma a bölcsészkarra mennek, mindennek a legalja.«

»Ezek a fiatalok pedig csak nagy jóindulattal nevezhetőek félműveltnek.«

»Ma az oktatói kar egy része nyíltan irredenta, a fiatalabb tanárok jelentős része beállt a konzervatív-kereszténynek nevezett kurzus mögé.«

»Ennek ellenére ezeknek a diákoknak egy része végül tanár lesz, és úgy terjesztik a szélsőséges nézeteiket, mint a rák.«

»A magyar társadalom nem érzékeny a demokráciára, nem érdekli ez az egész. Ha valóban Trianon a létezésünk alapkérdése, akkor igaza van Vonának, aki azt vizionálja, hogy néhány éven belül polgárháború lesz Romániában, Magyarország pedig fegyveres segédletet nyújt majd székely testvéreinek.«

Hogy ezt az utóbbit honnan vette, nem tudom, de hogy a tanár úrnak tényleg legyen miért rettegnie, előkerestem egy nyári képet magamról. Na, most lebuktam...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomhero777
2013. február 26. 23:10
A jobbik egy náci csoportosulás. Ezt Zázrivecz Gábor is nagyon jól tudja, csak a médiában nem akarja kimondani. Ahogy a szellemi elődjeik több millió ember haláláért feleltek, úgy ők sem akarnak mást tenni, mint pusztítani... Sikerrel teszik, mert teszik tönkre az országot, az embereket. Persze a zsidókra fogják, de ők maguk is tisztában vannak azzal, hogy se a zázrivecz, se a zagyva, se a novák nem tud mást, mint másokra mutogatni, gyűlölködni. Mikor hallott bárki is zagyvától egy emberi mondatot vagy mikor látta bárki emberi módon viselkedni. Állati módon beszél és úgy is viselkedik.
Soma
2013. február 26. 22:27
Inkább arról kellene írni, hogy is van az MNB-ügy Jobbikos vetületben! ?
nemsemmi
2013. február 26. 21:48
A Jobbik egy hazaáruló!!! Behívják a muszlimokat, és gyarmatot csinálnak Hazánkból!!! "Amennyiben az iszlám elbukik, a fény szinte teljesen kialszik, és a globalizmus sötétsége előtt már nem marad érdemi ellenfél. Akkor tényleg véget ér a történelem. És nem lesz happy end" -Zázrivecz (Vona)
lég
2013. február 26. 20:56
A jobbik az ország szégyene
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!