Aki kiszáll az autójából, eleve barom

2013. február 28. 14:29

Jó hely a Rózsadomb, csak sok itt a köcsög.

2013. február 28. 14:29
Szily László
Szily László
Cink

Pesten is vannak gazdag emberek, sőt terepjárók is, de ott sosem éreztem magam közvetlen életveszélyben a zebrán. A Rózsadombon és ettől kifelé, Habonyföldön, egészen Hűvösvölgyig egy sima átkelés olyan, mintha Bejrútban kereszteznénk a Zöld vonalat. 

Aztán lassan leesett, hogy mi a jelenség oka. Habonyföldön olyan sok a luxusterepjárós, hogy ilyesmivel itt egyszerűen nem lehet kitűnni. A személyautók is túl drágák, itt senki sem fogja megbámulni a Lexusodat. Kivéve, ha az illető gyalog van, te meg rágyorsítasz és még ki is intesz, hogy takarodjon a zebráról. Ez nem ilyen publicisztikai fordulat, hanem napi háromszori esemény, amikor kimegyek a 100 méterre lévő kisboltba. 

Most annyi történt, hogy Habony »Az Ember Akire Orbán Viktor A Legjobban Hallgat« Árpádról kiderült, még a habonyföldi átlagnál is tenyérbemászóbb figura. Orbán Viktortól teljesen függetlenül: az, aki bármilyen utcai konfliktus közben kiszáll az autójából, definíció szerint egy barom. Akkor is, ha csak kiabál és visszaül, akkor is, ha verekszik is, függetlenül attól, hogy a másik fél férfi, nő, gyerek, nyugdíjas vagy harcművész, innentől tök mindegy. Nagyon régen robogózom, sok ilyen fickóval találkoztam, a személyes tapasztalatom az, hogy aki kiszáll, az vagy teljesen elborult, vagy jól láthatóan szintetikus pörgetőkön él, úgyis mint dülledt, üveges szeme van és acélosan feszül az állkapocsizma.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2013. február 28. 17:10
Szerintem az, hogy zebránál az autósok többsége nem áll meg, az nem Rózsadombi jelenség.
koronaszepe
2013. február 28. 16:50
" dülledt, üveges szeme van és acélosan feszül az állkapocsizma.” Pontos leírása emberünknek.
Fakutya őrnagy
2013. február 28. 16:26
Habonyt másfél éve pedzi az un. HVG, most sikerült valakit lefizetni. Vagy csak simán beosztják vetésforgószerűen, melyik héten kit vadásznak le.
tevevanegypupu
2013. február 28. 16:18
Asszem Demszkyt is elkaptak gyorshajtasert a fokefes terepjarojaval valamerre arra..na persze o fopolgarmester volt, neki szabadott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!