Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna

Botrány Maglódon, de Gyurcsány állta sarat

2013. február 03. 09:38

A tüntetésre készülő csoport látva akciójuk sikertelenségét, úgy mint 2006 tavaszán, megvert seregként, csalódottan kényszerültek beülni a Demokratikus Koalíció által szervezett rendezvényre.

2013. február 03. 09:38
PJ
Gyömrői Hírhatár

Az öt órára meghirdetett program előtt fél órával a művelődési ház bejáratánál, tüntető csoport jelent meg, előre elkészített, vélhetően tejes kartondobozokból készített táblákkal, de volt egy transzparensnek használt hólapát is. Hiába a kormánypártiság nem megy jól a keresztény konzervatív oldalnak sem. A nyugdíjas korosztályból álló tüntető csoportot, a Fidesz helyi szervezetének tagjai alkották.

Készültek az alkalomra - ez jól látszott - ,hogy most végre jól megmondhatják a volt miniszterelnöknek a magukét. Az idő telt és öt óra felé be kellet látniuk a performanszuk nem érte el a várt sikert, mert Gyurcsány Ferenc már rég az épületben volt és a lakossági fórum is lassan elkezdődött. A tüntetésre készülő csoport látva akciójuk sikertelenségét, úgy mint 2006 tavaszán, megvert seregként, csalódottan kényszerültek beülni a Demokratikus Koalíció által szervezett rendezvényre. (…)

Gyurcsány Ferenc hihetetlenül higgadtan kezelte a provokációkat és az előadás közben megpróbált minden egyes, hevesebben üvöltő honfitársával kontaktust, párbeszédet kezdeményezni. »Drága barátaim! Higgyék el az intellektuális kapacitást nem pótolja a hangerő. A bunkóknak elmondom még egyszer! Megértem, hogy frusztráltak, ilyen kapacitással én is az lennék! -1%- jaj, de ügyes vagy, tudsz számolni? Az egy után a kettő jön. Annyi eszed lenne mint hajad, talán okosabb lennél. Látom rohadt idegesek, sajnálom el kell viselni. Azért idegesek mert igazam van.«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya őrnagy
2013. február 03. 21:18
Végigmássza az országot, mint a mezteleny csiga. Vigyázzatok, mert mérgező nyálkát hagy maga után!
peninsulavaldes
2013. február 03. 18:48
Azéert ez az iromány kissé olyan mint egy hősi eposz..a hős Ferencről ki szembeszáll a gaz 8 fejű sárkányfogakkal...
hátakkor
2013. február 03. 15:01
Gyömrői Hírhatár :)
Tündér_Lala
2013. február 03. 14:55
Épületes esemény, épületes cikk, épületes beszélgetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!