Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Botrány Maglódon, de Gyurcsány állta sarat

2013. február 03. 09:38

A tüntetésre készülő csoport látva akciójuk sikertelenségét, úgy mint 2006 tavaszán, megvert seregként, csalódottan kényszerültek beülni a Demokratikus Koalíció által szervezett rendezvényre.

2013. február 03. 09:38
PJ
Gyömrői Hírhatár

Az öt órára meghirdetett program előtt fél órával a művelődési ház bejáratánál, tüntető csoport jelent meg, előre elkészített, vélhetően tejes kartondobozokból készített táblákkal, de volt egy transzparensnek használt hólapát is. Hiába a kormánypártiság nem megy jól a keresztény konzervatív oldalnak sem. A nyugdíjas korosztályból álló tüntető csoportot, a Fidesz helyi szervezetének tagjai alkották.

Készültek az alkalomra - ez jól látszott - ,hogy most végre jól megmondhatják a volt miniszterelnöknek a magukét. Az idő telt és öt óra felé be kellet látniuk a performanszuk nem érte el a várt sikert, mert Gyurcsány Ferenc már rég az épületben volt és a lakossági fórum is lassan elkezdődött. A tüntetésre készülő csoport látva akciójuk sikertelenségét, úgy mint 2006 tavaszán, megvert seregként, csalódottan kényszerültek beülni a Demokratikus Koalíció által szervezett rendezvényre. (…)

Gyurcsány Ferenc hihetetlenül higgadtan kezelte a provokációkat és az előadás közben megpróbált minden egyes, hevesebben üvöltő honfitársával kontaktust, párbeszédet kezdeményezni. »Drága barátaim! Higgyék el az intellektuális kapacitást nem pótolja a hangerő. A bunkóknak elmondom még egyszer! Megértem, hogy frusztráltak, ilyen kapacitással én is az lennék! -1%- jaj, de ügyes vagy, tudsz számolni? Az egy után a kettő jön. Annyi eszed lenne mint hajad, talán okosabb lennél. Látom rohadt idegesek, sajnálom el kell viselni. Azért idegesek mert igazam van.«

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya őrnagy
2013. február 03. 21:18
Végigmássza az országot, mint a mezteleny csiga. Vigyázzatok, mert mérgező nyálkát hagy maga után!
peninsulavaldes
2013. február 03. 18:48
Azéert ez az iromány kissé olyan mint egy hősi eposz..a hős Ferencről ki szembeszáll a gaz 8 fejű sárkányfogakkal...
hátakkor
2013. február 03. 15:01
Gyömrői Hírhatár :)
Tündér_Lala
2013. február 03. 14:55
Épületes esemény, épületes cikk, épületes beszélgetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!