A politikai és a hétköznapi rasszizmusról

2013. február 01. 14:54

Lásd a mandiner.hu nevű nagysikerű jobboldali médiavállalkozás mélyenszántó videointerjúját Zagyva György Gyula jobbikos képviselővel.

2013. február 01. 14:54
Mihancsik Zsófia
Galamus

Kipróbáltuk már, hova vezet a fajgyűlölet, az uszítás, az az állapot, amikor társadalmi feszültségeket elsősorban etnikai alapon kiválasztott bűnbakokra terelnek át politikusok, értelmiségiek és persze közemberek. A fél világ belepusztult. Mert azt is tudjuk, kipróbáltuk, hogy az ilyen agresszív és rasszista feszültséglevezetés nemcsak a zsidókat, a cigányokat, a kommunistákat, a melegeket vagy éppen fizikailag-szellemileg nem teljesen egészséges polgártársainkat veszélyezteti, hanem végső soron mindent és mindenkit.

Szégyen, hogy Magyarország ezt nem tudta és nem tudja, ezért úgy tesz, mintha lehetne békésen és szankciók alkalmazása nélkül együttélni Szálasi követőivel**. És szégyen, hogy Gaudi-Nagy büntetlenül megengedheti magának, hogy sok millió magyar állampolgárt sértegessen, amikor az ellene indított kizárási eljárást Magyarország elleni támadásnak minősíti. Épp akkora szégyen, mint amikor Orbán a maga 1,6 millió szavazóját (meglátjuk 2014-ben, van-e valóban ennyi) nevezi ki Magyarországnak.

(…)

** Lásd a mandiner.hu nevű nagysikerű jobboldali médiavállalkozás mélyenszántó videointerjúját Zagyva György Gyula jobbikos képviselővel.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crüwel
2013. február 01. 21:14
Hihetetlen mire képes ez a libsi "értelmiségi"csürhe,néhány forintért. Képtelen felfogni ,hogy a mindennapi nácizás semmire nem megoldás. A TISZTELT hölgy figyelmét felhívnám az SZDSZ 2010 es kampányára.- emlékszik még??
Peonza1
2013. február 01. 20:38
Ennél jobban a a magyarokat nem lehet gyűlölni.Már a cikk olvasása közben is olyan indulatok kavarognak bennem,mintha a z anyámat szidnák.Aki ennek a manipulatív,uszító szövegnek bedől,az nem biztos hogy komplett.
KannibálTatárÚr
2013. február 01. 20:19
"Épp akkora szégyen, mint amikor Orbán a maga 1,6 millió szavazóját (meglátjuk 2014-ben, van-e valóban ennyi) nevezi ki Magyarországnak." Szégyen ám de mi, humán értelmiségiek tudjuk, hogy Magyarország az a 15-20 "ember", aki a Galamusba ír.
Zokni
2013. február 01. 18:29
Mi a körülmetélt nyilas franc az a Jobbik? És ki a fityma az a Zagyva?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!