Orbán nem megy el magától, el kell zavarni

2013. február 24. 16:32

Ezt a gyalázatos, hazug rendszert kell leváltanunk 2014-ben. Elmúlt a taktikázás, az üzengetés, a kivárás, a tétlenség ideje.

2013. február 24. 16:32
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Mesterházy.hu
„Nem feledjük a plágiumbotrányba belebukott köztársasági elnököt, az azeri baltás gyilkost, Nyírő József hamvainak utaztatását, az Új színház átadását a szélsőjobbnak, a közmunkások megalázását és nyomorát, a szakszervezetek ellehetetlenítését, a devizahitelek bedöntését, az egészségügy tönkretételét, a diákok átverését, az iskolák botrányos államosítását, a tanárok bérének csökkentését. Nem feledjük a baloldali és szabadgondolkodó értelmiség ellen indított hadjáratot, a visszamenőleges törvénykezést, a rokkantnyugdíjak elvtelét, a Fidesz folyamatosan átírt »gránitszilárdságú« alaptörvényét, az ellopott magán nyugdíjpénztári megtakarításokat, az állami szintre emelt korrupciót, a botrányos földügyeket, a vidék tönkretételét, a gazdasági visszaesést, a növekvő államadósságot, a felelőtlen pénzszórást… Mindez feledhetetlen.
 
Orbán arról nem beszélt, hogy immár félmillióan hagyták el az országot. Félmillióan vállalták a tartós külföldi élet minden emberi, családi nehézségét, éppen azért, hogy a gyerekeiknek jövőt biztosítsanak. A miniszterelnök rokonain, barátain és üzletfelein kívül nem terem másnak babér Magyarországon. Az egész ország szegényedik, hogy ők gazdagodhassanak. Legyünk nagyon észnél, mert most a szemfényvesztés éve következik! Rezsicsökkentéssel, akciótervvel próbálja majd a Fidesz megtéveszteni az embereket. Pár ezer forintot visszaad - ha visszaad - nekik abból a több tízezer vagy több százezer forintból, amit a nyugdíj-vagyon elrablásával, az új és újabb adókkal elvett tőlük. Közben meg nincs munka, amiből tisztességesen meg lehetne élni. Ebéd helyett cukorka.
 

Ezt a gyalázatos, hazug rendszert kell leváltanunk 2014-ben. Elmúlt a taktikázás, az üzengetés, a kivárás, a tétlenség ideje. Dolgozni kell, nyakunkba venni az országot, elmondani az igazságot, bátorítani és reményt vinni. Orbán nem megy el magától, el kell zavarni. Nem az ellenzék, hanem az ország jövője áll vagy bukik ezen.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 377 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obulus
2013. február 25. 16:13
„A népnek joga van elkergetnie egy kormányt a demokráciában is, ha az a népakarat ellenében kormányoz, ha az emberek létérdekét veszélyezteti.” (Orbán Viktor)
6qwasyx
2013. február 25. 12:13
Én nagyon hiányolom nemezist. Neki ilyenkor mindig van valami épületes baromság a tarsolyában Orbán védelmében.
leech
2013. február 25. 09:14
Hé komcsik ,inkább indítsátok Horn Gyuszit ! Kb. egy szinten van ezzel az idiótával !
toportyántiszteletes.2
2013. február 25. 09:12
Orbánt nem tudjátok leváltani Attila,Csak ő tudja ezt megvalósítani.A jó hír az,hogy neki sikerülni fog,annyira elkábult a hatalomtól az apró termetű jelekből olvasó,barkácsjogász.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!