Szombaton tüntetés, holnap politikai válaszlépés a szigethalmi eset miatt

2013. január 08. 07:37

Lehet majd háborogni. Egyet jelzek előre, semmiféle származási megkülönböztetés nincs benne, ahogy eddig sem volt egyetlen egy ilyen javaslatunk sem.

2013. január 08. 07:37
Vona Gábor
Facebook

„Az előző bejegyzésemben beígért tüntetést a Jobbik szombaton tartja Szigethalmon, amelyen a párt helyi vezetője, Lupa János, Pest megyei vezetője, Császárné Kollár Tímea és országos alelnökünk, Volner János fognak felszólalni. A részletekről később.

Holnap viszont Sneider Tamás tart egy közös sajtótájékoztatót, amelyen az eset kapcsán született - kettőnk által jegyzett - törvényjavaslatunkat fogja ismertetni. Ajánlom mindenki figyelmébe. Lehet majd háborogni. Egyet jelzek előre, semmiféle származási megkülönböztetés nincs benne, ahogy eddig sem volt egyetlen egy ilyen javaslatunk sem. A többi legyen meglepetés. Ha kormányra kerülünk úgy bevezetjük, hogy csak úgy porzik.

Aztán lehet, hogy néhányak nyoma is porzik majd az országból...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2013. január 08. 11:33
Látod Gábor úgy jött ez nektek mint egy falat kenyér..
pierre bayle
2013. január 08. 10:20
Na kérem, ha nincs bennetek "származási megkülönböztetésre" való hajlam (ez magyarul van egyébként vagy fordítóprogram??), akkor menjetek tüntetni a bűnözés - és ne a "cigánybűnözés" - ellen. Ilyen egyszerű és a haza fényre derül!
sagramor
2013. január 08. 09:26
ezt nem nagyon értem. vona nyilatkozata, melyben elítéli a szigethalmi esetet, nagyon népszerű cikk volt itt mandin. de ha már tüntetés is lesz, akkor nem értünk vele egyet?
laci0011
2013. január 08. 09:19
Gábor,ami pénzbe kerültök,jó ha töredékét produkáljátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!