Az MSZP elítéli a gyilkosságokat

2013. január 10. 17:57

Kocsis Máténak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának elgurult a gyógyszere.

2013. január 10. 17:57
Török Zsolt
Facebook

Kocsis Máténak, a Fidesz kommunikációs igazgatójának, az Országgyűlés Rendészeti Bizottsága elnökének, Józsefváros polgármesterének elgurult a gyógyszere. Bayerzsolt-i szintre süllyedt mai nyilatkozatával. Kikérjük magunknak és a szocialisták támogatóinak nevében is visszautasítjuk. Ezen mondataival még a volt pártjában a MIÉP-ben sem lenne menő, bár megértjük lelkifurdalásukat, hiszen két hét alatt nem tettek rendet, de káoszba sodorták a hazánkat. Az MSZP kezdettől fogva elítéli a gyilkosságokat és a szigethalmi rémtettet is, de elfogadhatatlan a Kocsismáték, Bayerzsoltok stílusa és nyilatkozataik is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kandeláber
2013. január 11. 09:07
a törökzsótik, gréczyzsótik, vadaik nyilatkozatai még inkább elfogadhatatlanok.
BőröndÖdön
2013. január 11. 05:45
a fidesz engedte szabadon a baltás gyilkost,vagy rosszul emlékszem?!
bagira
2013. január 10. 23:05
Amint a zsótika képét látom az ő gyógyszere nem gurult ,hanem bekapta ,az ábrázatán látszik.Zsótika te csak szeretné olyan lenni mint Bayer Zsolt ,de hát születésednél fogva nem tudsz ,az Isten meg a fejedbe tölcsérrel nem tőlt be több észt::))) Nefelejttsük el a qrva országozó géppuska táncos lábú gyf-ről se ,,,Kunce elvtárs ciános kijelentését se hagyjuk ki...No meg volt ott az mszp-ben asszonyverő képviselő is ,, középületet körül pisilő személyiség is .
bagira
2013. január 10. 22:57
Horn kormány elismerte hogy kezelhetetlen BP-n az országban a bűnözés, Zsótaka most a kihült töltöttkáposztát melegíti fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!