Miskolc zsidói az erdélyiek, Miskolc Jobbikja az MSZP

2013. január 18. 10:42

Még a fradista és újpesti fociultrák sem hurcolnának meg valakit önmagában azért, hogy tud románul.

2013. január 18. 10:42
Szily László
Szily László
Cink

„Földesi Norbert egész konkrétan ilyen kérdéseket tett föl Kriza polgármesternek egy nyílt levélben:

Igaz-e, hogy Pálffy Kinga, a Miskolc Holding vezérigazgatója az ő rokona és beszéli a román nyelvet? Igaz-e, hogy Perecsenyi Attila, a Miskolci Városgazda igazgatója az ő barátja, s korábban ugyanabban a nagyváradi Ady Endre Líceumban tanult, ahol ő is? Igaz-e, hogy Szélyes Domokos, a MIK Zrt. vezérigazgatója Székelyudvarhelyen született? Igaz-e, hogy a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója,(archív fotó) a Miskolci Csodamalom Bábszínház igazgatója, a Szemere Bertalan Szakközépiskola igazgatója, a Miskolci Sportiskola felügyelő bizottságának elnöke, akiket egytől egyig a fideszes városvezetés hivatalba lépése óta neveztek ki posztjukra, mind-mind erdélyi, vagy partiumi származású emberek, s többségüknek korábban semmi köze sem volt Miskolchoz?

Az első kérdés szerintem be fog vonulni a magyar politikai hülyeségtörténetbe, hiszen még a fradista és újpesti fociultrák sem hurcolnának meg valakit önmagában azért, hogy tud románul. Az se rossz játék, ha Földesi fenti két nyilatkozatában a »partiumi« szót »zsidó«-ra, aztán a »román nyelvet« »héber nyelvet«-re, a »Székelyudvarhelyen«-t pedig »Újlipótvárosban«-ra cseréljük. Ennél azért minőségibb rasszizmust vártam volna egy európai értelemben vett progresszív párttól. Kriza polgármester ma ezzel a közleménnyel válaszolt. Az MSZP erdélyi békülési kísérlete hatalmas sikernek ígérkezik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katalinka51
2013. január 21. 11:27
Azért mert hüjje MSZP nem tudja megfogalmazni a problémát, még nem kellene a tisztelt úri közönségnek is szilyvel egyetemben hülyének lenni. A probléma az, hogy kriza polgármester erdélyi rokonságát beültette Miskolc város strtégiai intézményei vezetőségi helyeibe, és jól kistafírozta őket. Ezek az erdélyi atyafiak pedig a testületi üléseken, a hivatalban, ha nem akarják, hogy a többi "rohattmagyar" értse őket, akkor románra váltanak.
várúr
2013. január 18. 15:43
Tudjátok mi az érdekes feleim? Földesi is, Mesterházy is az mszp valódi arca. Egyik idegenszívű agresszív barom, a másik mézesmázos füllentő. Remélem, a miskolci tahóság és "eredetkutatás" sebesen eljut Erdélybe.
trabantkombi
2013. január 18. 14:16
Azért azzal nyugodtam szembenézhetünk, hogy van magyarországon egy erdélyi "maffia". Kicsit különös, hogy erdélyi magyarok hipp-hopp olyan pozíciókba kerülnek, amiről más csak álmodhat. Persze lehet, hogy ilyen tehetségesek. De lehet, hogy nem. Én magam is láttam olyat, hogy az erdélyi származás előnyt jelentett sok helyzetben! 2014!!!!!!!!
imres
2013. január 18. 12:58
Próbáljunk praktikusan közelíteni a kérdéshez. Tegnapelőtt Mesterházy Attis elvtárs még bocsánatkérésről, szimbolikus lépésekről beszélt. Azt mondta, a 23 millió magyarral való riogatás ma már nem az MSZP sajátos politikájának a része. Majd jön egy mszp-s és 10 perc alatt romba dönti Attis elvtárs nagy műgonddal és werberi segítséggel felépített velejéig hazug beszédét. Ismét megállapíthatjuk, hogy az elvtársak nem változnak. Tökmindegy, hogy Rákosi elvtársról, Kádár elvtársról, Grósz elvtársról, Medgyessy elvtársról, Gyurcsány elvtársról vagy Attis elvtársról van szó. Gerinctelenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!