Ti ott, a függöny mögött

2013. január 14. 08:58

Gyömrő lakosságának 82 százaléka nem ment el szavazni, mert abból mindig csak a baj van, a legjobb nem csinálni semmit, aztán elmúlik magától ez az egész, ez az egész izé, hogyishívják, mondja.

2013. január 14. 08:58
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„De én mindig azokra voltam kíváncsi, akik a függöny mögött álltak, nem volt semmi közük az egészhez, ők bizony nem értettek egyet semmivel, sem a borzalmas gyilkosságokkal, sem az ellenállással, sem az időjárással, mert – ugye – élni kell.

Gyömrő lakosságának 82%-a ott ácsorgott ezen a vasárnapon a függöny mögött, egyetértett vagy nem értett egyet, mosolygott vagy szomorkodott, de nem ment el szavazni, mert abból mindig csak a baj van, a legjobb nem csinálni semmit, aztán elmúlik magától ez az egész, ez az egész izé, hogyishívják – dolog, ami nem rossz, nem jó, de mindig ez van, nem politizálok! – mondja, mintha nem ő alakítaná már évszázadok óta a politikát gyávaságával.

Fél, hátha rajta van a listán, fél, mert főnöke fekete öves nyilas, fél, mert a Fideszre szavazott, legalábbis a választások után azt hazudta, most meg rohan az események után. Helyben járással, kivárással – persze. Mindannyian gyömrőiek vagyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mary
2013. január 14. 13:09
Gyömrő lakossága magasról leszarja az egészet! Titeket is !
vigyor
2013. január 14. 12:14
'Fél, hátha rajta van a listán, fél, mert főnöke fekete öves nyilas, fél, mert a Fideszre szavazott, legalábbis a választások után azt hazudta, most meg rohan az események után. Helyben járással, kivárással – persze. Mindannyian gyömrőiek vagyunk.”' LOL Hát igen, ilyen csúfos kudarc után, nem árt legalább kicsit megpróbálni a mosakodást:-))))) Igaz, hogy nem a lóláb, hanem a komplett ló is kilóg, de legalább hányt egy nagyot:-)))))))))
Alarik
2013. január 14. 11:55
Ugyan Imre, ti ott a soha be nem záródó bőröndjeitek oltalmában, csak efféle szarokra vagytok képesek folyamatosan. Saját nyűgjeiteket testáljátok állandóan másokra. Szarházi.
laci0011
2013. január 14. 11:32
Elég egyértelmű a szavazók akarata,nem kell a Horthy.Ideje felfogni annak a pár képviselőnek aki kitalálta.Nagyobb részvétel csak komoly pénz elköltésével lett volna,ami csak a kormánynak van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!