Választást másként!

2013. január 28. 17:56

A sok mellébeszélés, hogy ne mondjam parasztvakítás helyett szóljon ezután inkább a konkrétumokról a választási kampány!

2013. január 28. 17:56
Michnai Attila
Heti Válasz

Amolyan étvágygerjesztőként álljon itt néhány javaslatainkból:

1./ Mi az álláspontja az államháztartási egyensúly vonatkozásában? Fenntartaná, engedné romlani, vagy inkább javítani igyekezne?
2./ Ha az előző kérdésben a változtatás mellett érvel, milyen eszközöket alkalmazna? Miként alakítaná a bevételeket (milyen forrásokból), avagy hogyan csökkentené a kiadásokat (konkrétan mely tételeket)?
3./ Viszonya az EU-val. Milyen tárgyban, mely lépésekkel tervezne azon változtatni, ha a mostani állapottal elégedetlen?
4./ A bűnözés, a feketegazdaság, a korrupció problémája. Miféle konkrét lépéseket tervezne ebben a tárgyban és milyen eszközöket alkalmazna a helyzet javítása érdekében?
5./ A hazai kisebbségek (pl. a romák), a határon túli magyarok kérdése. Milyen konkrét lépéseket tervezne ezen a területen?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2013. január 29. 10:31
Vigyázat! Kirúgják Önöket, nem lesz apanázs tovább... Hát nem ismerik Orbán Viktor munkásságát!? Segítek. Idézem OVÖM (Orbán Viktor Összegyűjtött Művei) II. magyar nyelvű kiadását - ez van meg, mert ezt már ingyen osztogatták - a Heti Válasz Kiadó gondozásában - ráadásul... Üzenő cetlik CIX. kötet, 1325. oldal második bekezdés: "Laci! Ezt a barmot, aki azt mondta, hogy "egy dolog a kampány és más dolog a kormányzás" vágjátok ki. Élhet még, de látni sem akarom. És Laci. A jövőre nézve, konkrétumokat programba NEM ÍRUNK LE! Vagy, ha mégis, azt CSAK a külön engedélyemmel! Így nem leszek az évszázad Kossuth-ja, te meg az évezred harcsabajsza (bocs, viccoltunk a fiúkkal az öltözőben...) Na szasz" (aláírás nincs, 19..., Kövér László tulajdona)
csárly
2013. január 29. 09:47
ezzel csak az a probléma, hogy szeretett pártod és vezéred is csak a parasztvakításhoz ért. a 2/3 is így született ugye...
betamás89
2013. január 29. 02:57
Különösen érdekesek a hozzászólások akkor, amikor valaki a cikkben javaslatot fogalmaz meg. Legtöbbször az megy, hogy a cikkiró ilyen meg olyan származású, korábban ezt irta, vagy nem irta, ergo, nincs joga javaslatot tenni. Aztán a kommentelés egyes szavak értelmezésével folytatódik, végül azzal zárul, hogy melyik kommentelő hogyan és mikor kapja be. Az érdemi hozzászólás elenyészően kevés. Például a jelen esetben az egyedüli a plusskérdésre vonatkozott - a választási igéretek birói felügyelete -.
Akitlosz
2013. január 28. 21:52
Lényegtelen mi a pártok álláspontja. a váalsztási programok csak eszközök a váalsztás emgnyeréséhez, de az égvilágon smemiben sem kötik meg a nyertes kezét, aki úgy kormányoz, ahogyan csak akar. Teljesen függetlenül a sjaát korábbi rpogramjától, ígéreteitől. Ezek a váalsztási programok ebben a politikai rendszerben behajthatatlanok, számonkérhetetlenek, így pedig komolytalan a rendszer.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!