Gyűlik a harag

2013. január 03. 14:12

Felvettem egy stoppost. Beült hátulra. Nem tudom, megismert-e. De húsz perc után ütötte-vágta a kormányt.

2013. január 03. 14:12
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Felvettem egy stoppost. Beült hátulra. Nem tudom, megismert-e. De húsz perc után ütötte-vágta a kormányt. Ismerősök, családtagok sokaságának példáit mesélte. Ezek azt akarják, hogy dögöljünk meg - mondta. Szerintem ez túlzás - válaszoltam. De ettől még idegesebb lett. Gyűlik a harag. De ez így nem old meg semmit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
staliens
2013. január 04. 00:14
Nos végig röhögtem a hozzászólásokat, sasztán mélységes szomorúság vett erőt rajtam. Appicsába lehetett egy ilyen kretén az ország első embere? Nextizmusba estem. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ...............................................................................................................................................................................................(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Crüwel
2013. január 03. 20:27
Nem hiszem hogy feri ennyire hülye lenne,-bár nem lehetetlen. Lehet hogy ez burkolt üzenet volt Bajnai és a maszop felé-hogy minek is nézi őket..
bagira
2013. január 03. 19:10
Most derül ki igazából hogy az mszp-szdsz azt temérdek pénzt eltüntették ami az országé volt,ha összevetjük a 8 éves balodali kormányzást az Orbán kormány 3 évével ,4x lesz árcsökkentés ,2013-ban Orbánék január 1-től villany gázár csökentések ,továbbá márc-áprilban másik 10% csökkentés ,majd még egyszer lesz ebben az évben energia ár csökkentés ,sőt csarorna-szenyvíz árcsökkentés lesz ez már biztos helyeről hallható. E helyett a szocik elvettek ,sőt a felvett kölcsönökből a bankokat tömték az eutól felvett kölcsönökből ,a magyar néprnek pedig az adósságot kell kifizetni amiből egy fillért se látott.
mustármag
2013. január 03. 18:49
Szerintem a Bajnai volt, álruhában
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!