A Hálózat – The new generation

2013. január 30. 10:23

A HaHa mögött is ott állnak az amerikai demokrata párt érdekképviselői, illetve a világ egyik leggazdagabb embere: Soros György.

2013. január 30. 10:23
Boris Vian
Tutiblog

A HaHa tagjai, HA jártak történelem órára, HA valóban tanultak az iskolapadban, akkor emlékezhetnek az utolsó érettségi tételre, a rendszerváltozásra. Pontosabban annak egy részére. Miszerint a liberális, »ellenzéki« értelmiségiek, 1988. május 1-jén megalakították a Szabad Kezdeményezések Hálózatát (röviden: Hálózat), melynek alapító okiratát kb. kétszázan írták alá. Novemberben már Szabad Demokraták Szövetsége néven jelentkeztek a Jurta Színházban, majd a következő évtől az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalásokon. Soros György alapítványának pénzügyi segítségével, illetve az akkori amerikai nagykövet (Mark Palmer) politikai támogatásával.

Most egy második HÁLÓZAT indult útjára. Ellenzéki, vállaltan liberális ideológiájú, kozmopolita és egyelőre hasonlóan szervezetlen módon működő, mint egykori névrokona. Nagy testvére. Mögötte is ott állnak az amerikai demokrata párt érdekképviselői, illetve a világ egyik leggazdagabb embere: Soros György.

Nomen est omen. A név intő jel...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya őrnagy
2013. január 30. 16:11
Az anarchistákról még nem is beszéltünk, akiknek bülbülszavú, kgb iskolás vezérét Boliviában durrantották seggbe.
laci0011
2013. január 30. 16:07
Még 1 Orange felfedezettje van a Mandinak,hurrá.Már remény sincs normális jobboldalra,csak ezek a bolsik vannak?Levadászás,karaktergyilkolás,hazudozás...Nem csoda hogy még a rendszerváltáskori gazdasági szinvonalat is mélyen alulról ugatjuk.
öszödibeszéd
2013. január 30. 15:30
"Mögötte is ott állnak az amerikai demokrata párt érdekképviselői, illetve a világ egyik leggazdagabb embere: Soros György" - a lóf@szgyuri ott áll, ahol akar; magyar emberek nem állnak emögött kétes amcsi globál spionszerevezet mögött
OberEnnsinnen
2013. január 30. 15:25
Soros György silányságára jellemző: Spekulációból él, ugyanakkor a kapitalizmus kemény bírálójaként tetszeleg a humánus jószándékú segítő szerepében. Ha jól emlékszem, van egy testvérbátyja, aki a tv-portréfilm tanúsága szerint semmiben sem hasonlít a rókalelkű Györgyre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!