Jobb helyeken

2013. január 23. 13:34

Fiamma Nirenstein akciója arra hívja föl a figyelmet, nem csak mi, magyarok gondoljuk úgy, hogy Magyarországot meg kellene tisztítani a Jobbik nevű náci párttól.

2013. január 23. 13:34
Andrassew Iván
Népszava

Úgy tűnik, valaki végre fölismerte, hogy ha betiltani (még) nem is lehet a náci pártokat egész Európában, tagjaik jobb helyekről való kitiltása lehetséges. Miközben itthon szinte reménytelenül küzdünk a Jobbik betiltásáért, Gaudi-Nagy Tamás jobbikos képviselő esetleg nem kívánatos személyiség lehet az Európa Tanácsban. 

Miután - fölötte cinikus módon, ami egy francia képviselőnek is föltűnt - éppen a jogi- és emberi jogi bizottságba jelölték - Fiamma Nirenstein olasz néppárti képviselő hivatalosan kezdeményezte a magyar (Jobbik) és a görög (Arany Hajnal) küldöttség egyes tagjai akkreditációjának felülvizsgálatát. Arra hivatkozott, hogy ez ellentétes lehet az Európa Tanács alapító okiratában foglalt értékekkel; a többi között az emberi jogok tiszteletben tartásával és előmozdításával, a demokráciával és a toleranciával.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. január 24. 10:20
Megnéztem a csajszit, Iván neked kb 25 db viagra kellene hozzá egyszerre. Hümm!
Next adósság
2013. január 24. 10:14
"...tagjaik jobb helyekről való kitiltása lehetséges." Buszokra ki kell Irni elöl zsidók hátul Jobbikosok, milyen jól müködött ez az USA-ban egészen a vietnámi háború elvesztéséig.
Next adósság
2013. január 24. 08:37
Nyurcsányilinó majd kimegy egy táblával a nyakában: "Salutó signorina, ich bin eine itáliáno csicsó! Hümm!
Next adósság
2013. január 24. 08:26
Emberek megkülönböztetésével Olaszország ujból a fasizmus utjára lépett, sajnálom hogy pont egy olasz zsidó tette a nyilatkjozatt. Persze ha a Jobbiknak is olyan sok pénzt fog hozni az üldözés mint nekik, akkor lehet gazdaságos lesz a Jobbiknak mint a Teszkós téliszalámi. Mussolini örül a másvilágon, hogy Olaszországban eszméi már a zsidóság körében is tért hódítanak. Bravó mondhatnám Bravissimó kedves elvtársnóő Toljatti biztos tól valami jattot. Innen már csak egy lépés, hogy begyüjtsék a Jobbikosokat egy nagy táborba és ki irják a táborra " ARBEIT MACHT FREI " Hümm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!