Nem mosolyogva fogok hallgatni

2012. december 03. 22:44

Eddig elvicceltem magamban Somogyi Zoltán állandó piszkálódásait, de most átlépett egy határt.

2012. december 03. 22:44
Török Gábor
Facebook

„»Mennek itt együttesen tüntetni a nácik ellen a demokraták, ahelyett hogy meghívnák Gyöngyösit a közgazdasági egyetem Tárcatükör sorozatába, ahol elmondhatná pártja álláspontját listázási és vagonírozási kérdésekben, szakértő moderátor mosolygós hallgatása közepette. Az ez ellen tiltakozó egyetemistákat pedig kivezetnék a teremből, ahogy ez történt Budapesten, nem is olyan régen.«

Ezeket a mondatokat Somogyi Zoltán írta. Eddig elvicceltem magamban az állandó piszkálódásait - amelyek valamilyen rejtélyes ok miatt szinte mindig ugyanarról szóltak az egyébként egyetemi rendezvényként futó Tárcatükör kapcsán: rólam - azzal, hogy biztos beleszeretett a mosolyomba, de most átlépett egy határt. Aki azt gondolja, hogy egy »listázási és vagonírozási« javaslat után mosolyogva hallgatnék, azzal sajnos nem mosolyogva fogok hallgatni mindaddig, amíg bocsánatot nem kér. Nem szeretem a színpadias gesztusokat, de sajnos néha nincs jobb megoldás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. december 04. 07:53
Nagy reklám !
Kdo Je Ugasnil Luč
2012. december 04. 07:42
Scheißegal Somogyi.
incze
2012. december 04. 01:54
Szeretném TG-nek a (politikai állástól függetlenül, sőt gyakran annak ellenére is) közkedvelt írót, Lázár Ervint a figyelmébe ajánlani. Egy meséről, igen, egy meséről van szó, és azért erről az egyszerű műnemről, mert a kicsit is bonyolultabb dolgoknál TG manapság valahogy nem leli meg az alap összefüggéseket. Nagy elánnal "Török Gábor elemez"-i, milyen színű egy gomb egy-egy öltözéken, összehasonlítja ezt a gombot azzal a gombbal, nagyot kurjant, ha mindkettő kerek, de kurvára elfelejti észrevenni, mi is volt az öltözék, melynek gombján annyit időzőtt szorgos elméje. Azt gondolom, ennek a magatartásnak van oka, épp ezért ajánlok figyelmébe egy olyan egyszerű és kikerülhetetlen gondolatmenet, amit egy csak a mese tud fölkínálni, tán még a piszlicsáré semmi-cséplés nagymestere sem tud elugrani szokott rugalmasságával a fölkínált kérdés elől. A mese címe: A KISLÁNY, AKI MINDENKIT SZERETETT Elérhető sok helyütt, megadom itt a Magyar Elektronikus Könyvtár példányát: http://mek.oszk.hu/02700/02732/02732.htm#17
Yuing
2012. december 03. 23:45
Török úr, maga épolyan pökhendi mint a haverja akivel együtt szotyizik a páholyban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!