Zsenik a Fideszben

2012. december 05. 13:09

Ennyinél jóval kevesebbért, mint amit ők most csináltak, belebukott a Horn-kormány, belebukott Gyurcsány, bukott Medgyessy, de a Fidesz még mindig kitart.

2012. december 05. 13:09
Sztojcsev Iván
Sztojcsev Iván
Gulyásdemokrácia

Itt van például ez, amit most a felsőoktatásban ámokfutnak. Lehet itt csűrni-csavarni a szavakat, de minden mögött a lényeg mégis az, hogy szinte mindenkinek fizetőssé teszik az egyetemet, főiskolát. Na és akkor most képzeljük el, mi történt volna, ha Gyurcsány csinálta volna ezt. Nagyjából rágyújtották volna a Parlamentet, nem? Már csak egy ilyenhez hasonló is elég volt arra, hogy kiírasson a Fidesz egy népszavazást, agyonnyerjék, aztán boruljon a koalíció. Most mi megy? Morognak a diákok magukban - és ennyi.

Nem sértett még magyar kormány annyi érdeket, mint most a Fideszé - gyakorlatilag a sokgyerekes gazdagokon és a nyugdíjasokon kívül nem is lehet olyan csoportot találni, akiknek nem ártottak. És nem, még mindig ők a legnépszerűbb párt, persze sokat vesztve a 2010-es népszerűségükből, de még mindig ők nyernék a választást, persze úgy, hogy ők írják a szabályait. Ennyinél jóval kevesebbért, mint amit ők most csináltak, belebukott a Horn-kormány, belebukott Gyurcsány, bukott Medgyessy, de a Fidesz még mindig kitart. Az emberek persze nem elégedettek, sőt, dühösek, nem szeretik a kormányt, és esetleg tömegesen költöznek el külföldre, de ettől még mindig megválasztanák őket újra jelen állás szerint. Haragudnak inkább a bankokra meg az elmúlnyolcévre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. december 06. 00:37
http://youtu.be/VCFPyYT0-4A
cutcopy
2012. december 05. 22:09
"Ennyinél jóval kevesebbért, mint amit ők most csináltak, belebukott" Tényleg, potom 12 ezer milliárd mínusz ehhez képest tényleg semmi..
next mindig élni fog
2012. december 05. 21:51
Ilyenkor is tapsolnak a fidesz droidok, vagy birkák? Nem tudom, de ezt nehéz megvédeni! Van, vagy nincs tandíj? Mire szavaztatok akkor birkák? Hm!
lavor
2012. december 05. 21:09
Hát no, engem, mint egy, az állam csöcsin csüngő egyetemistát, nem érint, és nem is érdekel a dolog. http://www.troll.me/images/bush/yeah-i-dont-give-a-shit.jpg Na jó, de!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!