Az adventet sérti Rogánék cionista nagykoalíciója

2012. december 03. 08:39

Rogán Antal és balliberális szövetségesei gyűlölettel fordulnak a keresztény és magyar érdekek képviselői felé. Advent első vasárnapját zsidócsillagos tüntetéssel szentségtelenítik meg.

2012. december 03. 08:39
Novák Előd
Jobbik.hu

„A Jobbik ízléstelennek és a keresztény hagyományokat sértő provokációnak tartja, hogy a zsidócsillagos tüntetésre éppen advent első vasárnapján kerít sort a Fidesz, az MSZP, Bajnai Gordon, a Mazsihisz és a cionista bizniszszekta Hit Gyülekezetének nagykoalíciója, mely csak Izrael érdekében tud összefogni, a magyarság sorskérdéseiben nem.

A Jobbik az idei adventben is folytatja keresztállítási misszióját, melyet egyfajta demonstrációnak is szán népünk fogyasztói társadalommá való züllesztése ellen. Az ünnepi forgatagban, amikor hazánk jobbik része a Megfeszített születését várja, Rogán Antal és balliberális szövetségesei gyűlölettel fordulnak a keresztény és magyar érdekek képviselői felé. Advent első vasárnapját zsidócsillagos tüntetéssel szentségtelenítik meg, a magunkfajtákra »Feszítsd meg!«-et kiáltva.

»Velünk az Isten« – adventnek erre az örömhírére, a karácsonyi ünnepkör valódi, keresztény értelmére hívja fel a figyelmet a bevásárlási lázban a Jobbik keresztállítási missziója, melyet több önkormányzat még most is igyekszik megakadályozni. De hiába tiltanak, tűrnek vagy támogatnak, »mi azonban a megfeszített Krisztust hirdetjük. Ő a zsidóknak ugyan botrány, a pogányoknak meg ostobaság« (1Kor 1,23-24), de előbb-utóbb »az igazság szabaddá tesz«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2012. december 03. 12:51
Előd,egy gyáva,náci féreg vagy!
nimród
2012. december 03. 12:45
Milyen nagy keresztény lett ez a mitugrász provokatőr. Lehet, hogy nem ártana neki egy újabb pofon, Tom Cattől.
zenitaph
2012. december 03. 12:33
ez a Novák Előd akkora keresztény, hogy mindjárt könnybe lábad a szemem. a krisztusi szeresd felebarátodat mint tenmagadat elvet hírdeti az egész általa szerkesztett kurucinfo is.
Szorgos Lajhár
2012. december 03. 12:19
Mit is mondott ki hangosan a háború alatt az egyik legnagyobb magyar színész, Tímár József, amikor a Balatonnál egy vendéglőben részeg nyilasok ittak Adolf egészségére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!