Főszerkesztő úr, mondjon le!

2012. december 10. 11:55

Ha már a HVG közszereplők évtizedekkel ezelőtti ügyeinek előkaparására és erkölcsi mércékhez állítására specializálódott, illene vállalni a felelősséget minapi botrányos, kereszténylistázó írásukért.

2012. december 10. 11:55
Michnai Attila
Heti Válasz

„Odáig még rendben volna, hogy önöknek »nem teszik a rendszer«, ezért komoly szakmai érveken alapuló ellenvetéseiket kötik csokorba az új, tankerületi rendszer felállításával kapcsolatban. Elvégre akár helyből ellenzéki, akár kormánypárti is egy lap, annak legfőbb kötelessége minden erejével a közjón munkálkodni, s ebben talán még csak egyetértünk. Na de az önök felekezeti alapon listázó módszere még a soknál is több, különös tekintettel arra, hogy a minap a felekezeti és származási alapon való listázást – pártállástól függetlenül – egységesen utasította el a magyar közélet.

És persze tekintsünk el Bayer Zsolt, nagyon (talán túlságosan is) kézenfekvő módszerétől, amely szerint e vád igaztalanságának akár nemzetközi fórumok előtti bizonyításához is elegendő volna csak a cikk »egyházi« jelzőjét szimplán kicserélni a »zsidó«-ra.

Magam, szíves engedelmükkel, maradnék a kevésbé egytényezős érvelésnél. Egyszerű logikai kérdés ugyanis, hogy egy ezeréves keresztény/keresztyén múltra visszatekintő országban mit bizonyít az, ha a 198 tankerületi vezetőből 15-ről kiderítik, hogy keresztény/keresztyén hitű, kötődésű.

Itt az idő, kedves HVG, hogy hitelességük, eddigi munkájuk becsületének védelmében, követendő példát mutatva, végre a saját házuk előtt is söprögessenek. Talán Vass Péternek is ideje elgondolkodnia a lemondáson.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2013. január 19. 20:38
Imádom bajjer orgoványi zsidózó maszturbálását a Magyar (ál)Hírlapban.
balbako_
2013. január 19. 20:38
Igen, ez csakugyan különös, hogy miért kényszeres a vallás felhánytorgatása a baloldali médiákban. Kapásból és hetedizidiglen sorolják kinek mi a vallása, vagy felmenői miben hittek. Az is érdekelne honnan veszik az anyagokat.
Hogyisvan
2012. december 13. 18:51
..tényleg véletlen, hogy egy közszolgálati, és így világnézetileg semleges médium (mint az MTI)élére egy tealógus kerül?
Fakutya tizedes
2012. december 12. 19:31
A Lipoveczre vagy a Vincére gondolsz? A rendszerváltás Amerikában találta: 1988–90-ben az USA fővárosában a Világbank Transition című kiadványának alapító szerkesztőjeként dolgozott. http://hu.wikipedia.org/wiki/Vince_M%C3%A1ty%C3%A1s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!