Élve temetők

2012. december 11. 07:31

Nem az RMDSZ-en múlik majd egy esetleges koalíció megalakítása és az, hogy mennyire eszi meg a fene ismét az erdélyi magyarságot. Ha benne lesz az RMDSZ az új kormányban azért, ha meg nem, hát azért.

2012. december 11. 07:31
Kristály Lehel
Magyar Hírlap
„Ez az RMDSZ.

A román posztkommunistákkal sunyi módon tengerparti villákban és luxuslebujokban megannyiszor összekacsintó ostobák és együgyűek gyülekezete. Akik huszonhárom év alatt semmit sem tettek, csak odatartották a másik arcukat is, amikor csattannia kellett egy-egy pofonnak a romániai magyarok arcán. Akik mást sem tettek, csak az autonómia vonatáról szerelték le folyamatosan a főalkatrészeket, majd adták el azt is jó áron, mint ahogy Verestóy küldte világgá a székelyföldi erdőkből esztelenül kitermelt több millió köbméternyi faanyagot.

Ők temetnek. Élve.

Nem véletlenül az RMDSZ mindenkori elnökének mobilszámát tartják a román pártok elöljárói telefonjuk gyorshívás-listáinak előkelő helyein. Lapzárta előtt még nem érkeztek hírek arról, miben állapodott meg Victor Ponta Kelemen Hunorral a kormányzás tekintetében. De egyre bizonyosabb, hogy nem az RMDSZ-en múlik majd egy esetleges koalíció megalakítása és az, hogy mennyire eszi meg a fene ismét az erdélyi magyarságot. Ha benne lesz az RMDSZ az új kormányban azért, ha meg nem, hát azért.
 
Akkor kellene majd gyertyát gyújtani.

A megmaradt alig másfél millió erdélyi magyarért.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kázmér Kacsa
2012. december 11. 11:09
Erdélyben is működik a szocionista magyarellenesség.
stüszivadász
2012. december 11. 09:32
Ismét a széthúzás! Választási szövetséget kellett volna kötni a 2 erdélyi pártnak,akkor több esélyük lett volna. Kevesen mentek el választani,az a másik nagy baj.A román területeken is nagy volt a hó.....
narancsos albert
2012. december 11. 08:04
Hulye erdelyiek ! Nem ertik, hogy a Fideszre kell szavazni es 8 ev mulva Magyarorszage lesz Erdely ! Csak a Fidesz ! Akik soha nem hazudnak ! http://mandiner.blog.hu/2012/08/15/mar_csak_8_ev_a_revizioig
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!