A Talita élő közösség

2012. december 22. 14:16

Szeretnénk néhány éven belül keresztény és kereszténység-közeli körökben mértékadó orgánummá válni. Interjú.

2012. december 22. 14:16
Kóczián Mária
Talita

– A keresztény feminizmus témája milyen reakciókat váltott ki?

– A nővédelem és a nőmozgalom kérdését mindenfajta előítélet nélkül kell megvizsgálni a két nem szemszögéből. Sajnálom, hogy nincs ebben az értelemben vett férfimozgalom. Férfikutatás ugyan létezik, de nem túl ismertek az eredményei. Kicsit provokatívnak is szántuk a kérdésfelvetést, pontosan azért, mert keresztény körökben nem szívesen beszélgetnek erről. Két végletet ismerünk: az egyik, hogy meg se szólaljon a nő, a másik pedig a piedesztálra állítás. Szerintem a középutat kellene megtalálni.

– Mi a távlati célotok a keresztény női portállal kapcsolatban?

– Az energia továbbra is él bennünk, és remélem, ez így is marad. Szeretnénk néhány éven belül keresztény és kereszténység-közeli körökben mértékadó orgánummá válni. Természetesen szeretnénk bővülni, amihez viszont anyagi forrásra lesz szükségünk. Hosszú távon több cikket tervezünk feltenni, hogy mozgalmasabb legyen az oldal. Nem mozgó, villogó reklámokra gondolok, de egy kicsit dinamikusabbak akarunk lenni. Hazugság lenne, ha azt mondanám, hogy nincs bennünk becsvágy, de nem saját magunk miatt vágyunk az ismertségre, hanem mert tényleg fontosnak érezzük egy keresztény női magazin jelenlétét is az elektronikus sajtó színes palettáján.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!