Tukacs István ne riogassa valótlanságokkal az embereket!

2012. december 27. 17:12

Nem csoda, ha megretten az ember, hiszen mindannyian jól ismerjük már a szocialista gazdaságpolitikát.

2012. december 27. 17:12
Fidesz
Fidesz.hu
„Joggal rémülhet meg bárki, amikor azt olvassa Tukacs István képviselő mai közleményében, hogy a szocialisták nyilvánosságra hozott programja lesz az alapja az új MSZP-kormány gazdasági intézkedéseinek. Nem csoda, ha megretten az ember, hiszen mindannyian jól ismerjük már a szocialista gazdaságpolitikát.  
Csak néhány példa:  a Gyurcsány-Bajnai-kormányok egyetlen évben sem tartották be a Konvergencia Programban vállalt államháztartási hiánycélt, volt olyan, hogy a hiány többszörösét tette ki a tervezettnek. Kormányzásuk évei a lakosságot sújtó sorozatos megszorításokra épültek, elég csak a 13. havi nyugdíjak és közalkalmazotti bérek eltörlésére vagy éppen az ingatlanokat terhelő vagyonadó bevezetésére gondolni. 

Ezzel szemben az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának köszönhetően folyamatosan csökken az államadósság, az államháztartás hiányát 2011 óta 3 százalék alatt tudjuk tartani. Ráadásul mindezt nem a szocialisták módszerével – azaz a magyar polgárok mindennapjainak megnehezítésével – értük el, hiszen a családok, vállalkozások terheit mérsékeltük az elmúlt két és fél esztendőben. 

Szerencsére szó sincs arról, hogy Magyarországnak a szocialisták gazdaságpolitikai koncepcióját kellene elszenvednie a jövőben, mégis újfent megkérjük Tukacs Istvánt, ne riogassa valótlanságokkal az embereket!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2012. december 28. 09:03
„Joggal rémülhet meg bárki, amikor azt olvassa Tukacs István képviselő mai közleményében, hogy a szocialisták nyilvánosságra hozott programja lesz az alapja az új MSZP-kormány gazdasági intézkedéseinek. Nem csoda, ha megretten az ember, hiszen mindannyian jól ismerjük már a szocialista gazdaságpolitikát." Ennél csak egy rémesebb gazdaságpolitika van: Orbán pávatáncos és Felcsúton esküt tett hűbéreseinek ámokfutása.
tricnicc
2012. december 28. 01:30
OFF Meghalt Norman Schwarzkopf, 78 éves korában.
huttinger
2012. december 27. 21:47
"""Ezzel szemben az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának köszönhetően folyamatosan csökken az államadósság,"""" Ez színtiszta hazugság. Ha nominálisan emelkedett a kormányváltás óta az államadósság és mellette nem volt GDP emelkedés akkor hogy csökkenthetett az államadósság? Erről meséljen nekem valaki.
RAMBO
2012. december 27. 20:57
Gondolom a lájkok itt azt jelentik, hogy aki lájkolt, az riadozott. Beszari egy társaság gyűlt itt össze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!