Méltó aktuálpolitikai érdek

2012. október 24. 14:50

Olyan nemzeti minimumra volna szükség, közmegegyezésre kvázi, horribile dictu pedig konszenzusszerűségre, amely távol tartja az aktuálpolitikát az ünnep méltóságától és vice (sőt: vica!) versa fordítva is.

2012. október 24. 14:50
Uj Péter
NOL

A világért sem akarnák ünneprontó lenni, illetve, lapzártakor nem is tudni még, mit rontanák mivel, az ünnepeink meg rontottak eléggé amúgy is, rontottabbak nem is lehetnének, nem mintha a hétköznapok nem lennének azok, meg egyébként is, úgy szar az egész, a közvélekedés szerint, ahogy van. (És mindenkinek igaza van. Tízmillió Őze Lajos kevertezik a Lordok Házában. Nasa zsizny.)

Ezt úgy értem, hogy egy olyan nemzeti minimumra volna szükség, közmegegyezésre kvázi, horribile dictu pedig konszenzusszerűségre, amely távol tartja az aktuálpolitikát az ünnep méltóságától és vice (sőt: vica!) versa fordítva is. És persze ellenzéknek és kormánynak egyaránt nem saját rövid távú aktuálpolitikai érdekeit kellene nézni, hanem a nemzet felemelkedését szem előtt tartani. (Amíg el nem tűnik a távoli horizonton.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2012. október 25. 09:08
MOndja ez egy vezető újságiró attól a Nol-tól, ahonnét a legtöbb uszitás útjának indult. Ja, hogy az nem számit, hogy finoman fogalmaztak, meg a vénasszony hálózaton keresztül terjesztették, meg hogy megrágalmaztak mindenkit, aki nem velük, és még Teller Ede nevében is irtak egy levelet? Hát tudjátok mit, drága Nol-osok, SZÁMIT amit tettetek, és számolni is fognak a múlttal az emberek! Szóval, elmentek a fenébe Új Péterék, meg Nol-ék, meg a többi balliberális kiszolgáló, áruló. Most már későn jutott eszetekbe ezen a dolgon problémázni, mikor mindenkinek, véglegesen, kiderült, hogy az egész balliberális társaság egy kalap szart se ér. De most már késő.
tetigi
2012. október 24. 22:35
Ez a viceverza alighanem a segédházmester lehet Uj Péterék függőfolyosós bérházában.
birkakaka
2012. október 24. 21:33
Magyarország ma olyan, mint egy koncentrikus virágkert. Középen van egy mákvirág, melyet napraforgók, azokat meg tátikák veszik körbe. A legkülső sávban pedig sokmilliónyi árvácska
Brainman
2012. október 24. 18:15
Békemenet... miért, harcban állunk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!