Ángyán József igazsága

2012. október 29. 08:08

Ángyán József naiv volt, amikor azt hitte, hogy a második Orbán-kormány a családi gazdaságok támogatója lesz – ezért vállalt államtitkári pozícióit.

2012. október 29. 08:08
Retkes Attila
Nemzeti Szabadelvű Közösség

„Ángyán József naiv volt, amikor azt hitte, hogy a 2010-ben hatalomra került második Orbán-kormány a családi gazdaságok támogatója lesz – ezért vállalt államtitkári pozícióit. És amikor látta, hogy éppen az ellenkezője igaz – nagyvállalkozók, bankvezérek jutnak hatalmas földterületekhez és szereznek behozhatatlan előnyt a gazdákkal szemben –, megvált az államtitkári fizetéstől, a szolgálati autótól. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt huszonkét évben hányan tették meg ugyanezt.

Ángyán József január óta is következetesen kiáll a maga igazáért – méltánytalan támadások kereszttüzében. Most a Parlament a földtörvényt tárgyalja, és a Fidesz által működtetett szavazógép bizonyára ismét kritikátlanul megszavaz mindent, ami Csányi Sándor OTP-vezérnek, Nyerges Zsolt fideszes nagyvállalkozónak vagy éppen Leisztinger Tamás szocialista kötődésű üzletembernek kedvez. Mert ha ilyen tisztán pénzről van szó, nincsenek pártviszályok. Mit tesz ebben a helyzetben Ángyán József? Több mint ötven módosító indítványt ad be; pontosan tudva, hogy ez lesz a végső szakítás a Fidesz és közte.

Az igazság Ángyán József oldalán áll.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Retkes Attila
2012. október 29. 15:53
Kedves Mandiner-közösség! Köszönöm a hosszászólásokat, és az érdemiekre tételesen is reagálok. Üdvözlettel: Retkes Attila PEMETECUKOR írja: az a kis szösszenet a Bajnaihoz való dörzsölődés első mozzanata?? Válaszom: NEM, nincs ilyen szándék, és az írásban sincs ilyen utalás. LÓSZERAFIN szerint ez az első írásom hosszú idő óta.Válaszom: fontosabb írásaim csak a Mandineren: Tizenhét bekezdés az SZDSZ-ről, Ál-liberálisok szégyene, Kuncze az új Marosán, Eörsi Mátyás: mélypont után mélypont. Google segítségével könnyen megkereshetők. BÉCI 79 ÉS FAKUTYA TIZEDES: nem vagyok balliberális, sem nemzeti radikális. Nemzeti szabadelvű vagyok, példaképem Deák Ferenc. NYUGALMAZOTT TANÁR: nem vagyok kaméleon. Szíveskedjék a neten megnézni, mit nyilatkoztam azon a napon, amikor az SZDSZ elnökévé választottak (2009. 07.12). Bocsánatot kértem a választópolgároktól azért, mert az SZDSZ nem foglalkozott a nemzeti sorskérdésekkel, a vidéki Magyarországgal. Ezt nem ma tettem, hanem több mint 3 évvel ezelőtt. CYMBOPOGON-nak: büszke vagyok unitárius vallásomra,amelyben már a polizálás előtt is részt vettem. Egyházi tevékenységemről szíveskedjék megkérdezni 444 éves történelmi egyházunk püspökét, magyarországi püspöki helynökét és magyarországi főgondnokát. RAVASZ CUGEL: pártnak nem vagyok tagja, a NESZK egy kis civil közösség.
malagazsofia
2012. október 29. 13:32
Lehet szapuLni, de MOST TÖKÉLETESEN IGAZAT MOND, nem úgy, mint az álnemzeti likud fidesz. Orbán Chipolla Viktor
Ravasz Cugel
2012. október 29. 12:25
Retkes pártja az NSZK? höhö Ráadásul a magát nemzeti radikálisnak nevező Ángyánt tutujgatja. Egyre érdekesebb ez a szar, amit a Fidesz balfaszkodása kavart a politikai életben.
miloka
2012. október 29. 11:49
Na kiásták a rossz idő miatt az őszi és téli retket is. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!