Bajnai és Dopeman

2012. október 11. 13:50

Milyen szerepmegosztás képzelhető el a jövőben Bajnai Gordon és a Milla alternatív köztársasági elnöke, Dopeman között?

2012. október 11. 13:50
Kiss Dávid
Nézőpontok

„4. Juhász Péter, a Milla Egyesület elnöke hogyan fog együttműködni a Gyurcsány Ferenccel nemrég telefonon is beszélő Bajnai Gordonnal?


5. Milyen szerepmegosztás képzelhető el a jövőben Bajnai Gordon és a Milla alternatív köztársasági elnöke, Dopeman között?

6. Biztos jó ötlet a »szakértő« kormányfőnek egy bohóctüntetés szervezőjével együtt felszólalnia a rendezvényen?

7. Mit gondol a Milla és Bajnai Gordon Kónya Péter azon nyilatkozatáról, mely szerint »egyre kisebb az esélye, hogy békésen érjenek véget az október 23-ai megemlékezések«?

8. Egyáltalán hogyan gondolkodnak e rendszerkritikus erők a 2006. őszi eseményekről?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2012. október 11. 21:37
Ennyi tellett. Bocs.
Swastika
2012. október 11. 20:24
csodálatos...az úgynevezett "baloldal" a saját okádékából próbál talpraállni, ekézve-alázva a jelenleg regnáló hatalmat.Nem sikerül nekik semmi, hiteletelen, aljas egyedekkel nem lehet szinpadra lépni.Szánalmas, de nagyon szórakoztató. Már csak El Szopó/ Big Chris, st.Elias, Gubbaszott Ficsaj/legujabb költeményei hiányoznak, és teljes lesz a kabaré...
röviden
2012. október 11. 18:04
Carlito, Te aki a Milla helyi szóvivője vagy, és másutt biztosítottál róla, hogy Gordon és a Szervezet (vagy most micsoda is) elképzelései egybeesnek, ezekben a konkrét kérdésekben is világosíts meg, kérlek.
imres
2012. október 11. 17:09
Hogyan, hogyan? Látszik, hogy a szerzőnek nincs fantáziája. Dopeman a köztársasági elnök, Baynau a miniszterelnök. Ungváry a szóvivő. Kónya a Lenin fiúk parancsnoka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!