A Sziget elképesztő volt

2012. október 11. 15:37

Imádtuk nagyon, szóval ha rajtunk múlik sokat fogunk menni még Kelet-Európába fellépni. Interjú.

2012. október 11. 15:37
King Kong Kicks
Lángoló Gitárok

„Hogyan jellemeznéd a német indie-színteret?

Ez egy hatalmas szcéna, rengeteg olyan emberrel, akik folyamatosan új cuccok után kutatnak. A központ természetesen Berlin, ahogy az összes többi zenei műfajnak is Németországban. Viszont nagyon izgalmas dolgok történnek mostanság Kölnben és a Ruhr-vidéken is.

Mióta DJ-zel?

Viszonylag később, a húszas éveimben kezdtem DJ-zni, majd bulikat szervezni, a King Kong Kicks-partikat pedig már 10 éve toljuk. Mindig igyekszem a legújabb zenéket belecsempészni a mixeimbe, persze soha sem maradhatnak el az örök klasszikusok. Van pár remixem is, de a producerkedéssel még csak ismerkedek. Viszont szeretem én kiválasztani azt a dalt, amit át akarok dolgozni és nem az előadó neve alapján válogatok.

Idén felléptetek a Szigeten is.

Igen, és elképesztő volt! Érezni az eufóriát, ahogy az a rengeteg ember táncol, énekel, táncol, énekel. Imádtuk nagyon, szóval ha rajtunk múlik sokat fogunk menni még Kelet-Európába fellépni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!