Kuncze újratöltve

2012. október 29. 08:16

Arrogánsnak kell lennie egy politikusnak? De Kuncze ma nem politikus. Remek műsorvezető. E minőségében okkal őrizte meg a legfelkészültebb szakértők bizalmát, a szellemi krém bármikor boldogan áll felkészült kérdései elé.

2012. október 29. 08:16
Ferenczi Krisztina
Népszabadság

„Kálmán Olga jól rejtett elképedésében osztozva figyeltem Kuncze Gábor agresszív válaszait a tévében. Egy alig ismert egyesület képviseletében nyilatkozta: eltévesztette a házszámot, aki róla azt hiszi, kérvényt fog benyújtani, hogy bejelentkezzen az Együtt 2014 együttműködésbe. Kuncze azért fakadt így ki, mert jelentkezésükre a szervezők azt válaszolták: megvizsgálják. Vagyis nem automatikus a felvétel.

(...)

Ahogy annak idején a »Strabag Demokraták Szövetsége« felőli érdeklődésemet elhárította, politikusi rátermettségről tett tanúságot. Mint annyiszor. Szellemesen bújt át a léc alatt. Mi mást tehetett volna pártelnökként? Az csak Pető Ivánnak ment a mára mosolyogtatóan kicsiny tétben folyt Tocsik-ügyben, hogy azt mondja, lemondok – ha nem tudtam róla, azért, ha tudtam róla, azért.

Arrogánsnak kell lennie egy politikusnak? De Kuncze ma nem politikus. Remek műsorvezető. E minőségében okkal őrizte meg a legfelkészültebb szakértők bizalmát, a szellemi krém bármikor boldogan áll felkészült kérdései elé. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy van visszatérés számára a politikába. Sajnálatos. Mert őt lehetett szeretni. De ha most idő előtt igyekszik szétverni a várakozásokat csak azért, mert nem lehet a Milla soraiban, s mert nem tárt kapuk fogadják egyesületét, ha ezért a közvélemény bizakodó részében a fanyalgást hinti el, akkor csalódást fog okozni azoknak is, akik sokáig hatalomban tartották s csak a teljes szétesés után küldték el pártját. A liberalizmus velünk élő értékei ellenére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. október 29. 10:53
"Remek műsorvezető." felfordul a gyomrom, ha meglátom.
bonzo
2012. október 29. 10:22
Nem rossz, hogy ez a beefstek visszajön, várnám helikopteres kokát is. Ezekkel az arcokkal soha az életben nem lehet eredményt elérni. Hála Istennek.
Fakutya tizedes
2012. október 29. 10:15
"Kuncze Gábor igazán autentikus személy, hogy ’56 szellemiségét óvja és terjessze. Tetteivel és szavaival kiküzdötte a maga helyét a történelemben. Igaz, hogy annak szemétdombján, de az is egy hely. Belügyminisztersége alatt indították a rendszerváltozás utáni első rendőrattakot békésen ünnepelni vágyó civilek ellen (Fradi–Kispest-kupadöntő), először vertek szét tömegdemonstrációt (Metész-tüntetés), később élen járt abban, hogy a parlamentben bűnözőnek titulált egy egész frakciót (»tolvajbanda«). ’56-os elkötelezettségét és hűségét jelzi, hogy belügyminiszterként szó nélkül hagyta Pongrátz Gergely megbilincselését, 2006. október 23-a után lelkesen egyetértett az ötvenedik évfordulóról megemlékezni kívánó tömeg brutális és véres szétoszlatásával. " Ugró Miklós: Legitim
Fakutya tizedes
2012. október 29. 10:14
"okkal őrizte meg a legfelkészültebb szakértők bizalmát, a szellemi krém bármikor boldogan áll felkészült kérdései elé. " "Legfelkészültebb" "szakértők" "szellemi" "krém" - nem lehetne MÉG jobban leszopni a cselédfattyú moszkovita ávós parvenüket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!