Becália

2012. október 15. 18:29

Bár eddig úgy tűnt, Crin Antonescu vezetése alatt az eddiginél már nem süllyedhet mélyebbre a Nemzeti Liberális Párt, a pártelnök legújabb húzása megcáfolta ezt a véleményt.

2012. október 15. 18:29
Balog Levente
Krónika

„Saját pártjának támogatottsága minimális, a jelenlegi néhány százaléknyi támogató aligha lenne elég ahhoz, hogy újabb európai parlamenti mandátumhoz juttassa, miután szakított a hőbörgés másik romániai nagymestere, Corneliu Vadim Tudor Nagy-Románia Pártjával. Az USL pártszövetség támogatásával azonban vélhetően továbbra is politikai szereplő maradhat.

Az USL részéről már nem egyértelmű a nyereség, bár Antonescu és Ponta most a jelek szerint úgy látja, hogy jobban járnak, ha szövetségre lépnek Becalival. Minden bizonnyal sütkérezni szeretnének egy kicsit ők is a legnépszerűbb román labdarúgóklub dicsőségében, másrészt pedig az sem jön rosszul, ha Becali a parlamenti mandátumért cserében az USL kasszájába is befizet néhány százezer eurót.

És ami a legfontosabb: arra számítanak, hogy a Steaua-szurkolók legalább egy része az USL jelöltjeire szavaz majd országszerte. Jelzésértékű, hogy az üzletre éppen akkor derült fény, amikor a Steaua és annak tulajdonosa ellen a diszkriminációellenes tanács is vizsgálódik a szurkolók, a játékosok és a klubvezetők rasszista magatartása miatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laibach
2012. október 15. 18:56
Gigi Becali autót szerel: http://www.youtube.com/watch?v=4ZxMGqmiixE
aztabazta
2012. október 15. 18:50
"És ami a legfontosabb: arra számítanak, hogy a Steaua-szurkolók legalább egy része az USL jelöltjeire szavaz majd országszerte." Igen, pontosan erre a szintre akarja lezulleszteni a magyarsagot a felcsuti elmebeteg a hulye focimaniajaval !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!