Börtönbe kerülhet Vona Gábor?

2012. október 18. 22:11

Kíváncsian várom, ennek alapján indul-e eljárás Vona Gábor ellen. Valami jogállamról volt szó, azt hiszem. Nekem se időm, se kedvem följelentéseket írogatni, de ha valaki ért az ilyesmihez, legyen már szíves. Köszönöm!

2012. október 18. 22:11
Balavány György
Balavány György
Balavány Poszt

„Vona elnök, akár pártjának egyéb prominensei, már több ízben tett gyűlöletet gerjesztő és általánosító kijelentéseket a magyarországi cigánysággal kapcsolatban. Az ilyen megnyilvánulások nyilvánvalóan tovább rontják a helyzetet, ami az egyik dolog. A másik, hogy e magatartást a törvény büntetni rendeli, ekképp:

Btk. 269. § Aki nagy nyilvánosság előtt a) a magyar nemzet, b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Kíváncsian várom, ennek alapján indul-e eljárás Vona Gábor és a hasonló kijelentéseket tevő társai ellen. Valami jogállamról volt szó, azt hiszem. Nekem se időm, se kedvem följelentéseket írogatni, de ha valaki ért az ilyesmihez, legyen már szíves. Köszönöm!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
naszreddin
2012. október 20. 19:10
Azóta is ott cenzúrázik meg tiltogat a szerencsétlen hülye állat, meg lehet nézni a blogján, hpogy tűnnek el a bejegyzések. Az már tényleg mélypont lesz a Millának, ha ez a hiteltelen szarházi felszólal a tüntetésükön. 4K! helyett negyedik Balavány.
magnamater
2012. október 19. 11:19
Balavány,egyik szavával a másikat agyon ne üsse! Egyébként, ha gyűlöletkeltők mind börtönbe kerülnének,ugyan hol helyeznék el őket, mivel a kisebbség a magatartásával, a ballibek a propagandájukkal, politikusok politikájukkal valamennyien kiérdemlik a börtönt, melyek már tömve vannak azokkal,akik nem is szoktak bűnözni!
egypolgár
2012. október 19. 09:51
Ugyan miért menne börtönbe? A fidesz vezette hordának ilyen esetekben a csendes passzivitás és a kussolás az érdeke. Ha mást tenne sok szélsöjobbos szavazót veszíthetne és ezt a fidesz nemfogja felvállalni. Inkább folytatja a pávatáncot. Arról nem is beszélve, hogy ha most mást tenne akkor hogyan feküdne majd össze a jobbikkal a következö választásokkor?? Ahogyan anno a kisgazdikkal is összefeküdtek és ahogyan a miéppel is megtették volna.
Viktus
2012. október 19. 08:44
Miért kerülne? mert kimondta az igazságot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!