Tüntetési kisokos teljesen hülyéknek

2012. szeptember 04. 23:59

Bizonyára észrevettétek hogy akármiért tüntikéltek mostanában, mindig ugyanaz a műsor, függetlenül, hogy a homoszekszuális, kokainista pandák jogaiért álltok ki, vagy az izlandi kajlafaszú narvál kényszersorozása ellen.

2012. szeptember 04. 23:59
Professzor Pizka
Ráérünk blog

„Kedves liberál-bolsevik-fixibringás-tarisznyás tüntetők. Bizonyára észrevettétek hogy akármiért tüntikéltek mostanában, mindig ugyanaz a műsor, függetlenül, hogy a homoszekszuális, kokainista pandák jogaiért álltok ki, vagy az izlandi kajlafaszú narvál kényszersorozása ellen. Ez attól van, hogy amit csináltok, pont olyan rétegbuli, mint a barokk orgonaépítésért vagy a snookerért rajongani.

Mivel azonban jelenleg ti vagytok az egyetlen olyan réteg aki egyáltalán elmegy tüntetni, nektek címzem ezt az episztolát.

Bármennyire is furcsának tűnhet, aki Orbán-ellenes tüntetésre megy, nem szereti Orbán Viktort. Tehát azért megy el, hogy jelenlétével ezt kifejezze. Ezt úgy kell érteni, hogy azzal, hogy odament, már kifejezte. A hülyeorbánozás és gonosztörpézés untatja. Valahogy úgy, mint ahogy a Nagy Árpi név gyors ismételgetése 15 évesen már gáz. Olyan tüntetésre, ahol normálisabbat nem tudnak mondani attól, hogy orbánhülye, nem megy el.

Akkor mit kell mondani? Lehet hogy semmit. Amikor egy fejhangon rikácsoló nő, mint valami spinning tréner ordítja örményül, hogy bocs Örményország és próbálja énekeltetni a közönséget… nos ez a társadalom viszonylag kis részének tetszik. A jótanuló kislányok ez a rész, de 95% kinövi ezt nagykorára, és legfeljebb nagyon részegen, Kispál- vagy Quimby koncerten próbál együtt óbégatni a színpadon óbégató bohóccal. Amúgy senki sem. Na jó az AC/DC és a Queen jobb napjaikon el tudták érni ezt a hatást. De azok se örmény nyelvleckékkel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2012. szeptember 05. 10:50
Pizka professzornak adok egy ötöst az írására. még, még, még! még kérünk ilyet, h tudjunk nevetni munka közben.
öszödibeszéd
2012. szeptember 05. 10:35
Ez mekkora írás :)))
Botos
2012. szeptember 05. 09:40
a balliberálisok milyen szokatlan hévvel védik a keresztény örményeket, sőt a keresztény Oroszországot is, ha egy kis médiafelületet lehet nyerni vele. A mocskos szájú internetes megmondóemberek förmedvényeivel nem szeretnék foglalkozni, valószínűleg már semmilyen gyógyszeres kezelés nem segít rajtuk és idült magyargyűlöletükön, nem is bántom őket, hiszen ebből élnek, valószínűleg remekül.
marko11
2012. szeptember 05. 08:44
Pontos! (A Kispál, Quimby, AC/DC és a Queen nélkül!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!