Örmény egyperces a Milláról

2012. szeptember 06. 07:56

Nem érti a Milla, hogy manapság, amikor Orbán utolsó esélye az apátia, milyen szerencsétlen gesztus azt üzenni az országnak, hogy a pártok „rosszak”?

2012. szeptember 06. 07:56
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Gréczy blog

„Olvasom, hogy a Milla tüntetésén a szervezők rászóltak a felhívásukra a Kossuth térre fáradt emberekre, hogy tüntessék el pártjelvényeiket, zászlóikat. Érti ezt valaki?

Nem érti a Milla, hogy pártok nélkül nincs többpártrendszer? Nem érti a Milla, hogy inkább büszkének kéne lenniük arra, hogy egymással sok mindenben egyet nem értő polgárok az ő hívásukra mégis egy helyen, egy időben, egy ügy mellett kiállva tüntetnek? Nem érti a Milla, hogy manapság, amikor Orbán utolsó esélye az apátia, milyen szerencsétlen gesztus azt üzenni az országnak, hogy a pártok »rosszak«? Nem érti a Milla, hogy 2014-ben - bárhogy is nem tetszik nekik - pártokra szavaznak majd az emberek? Nem érti a Milla, hogy éppen az lehet az ellenzéki együttműködés egyik csírája, ha egy efféle - még ha nem is túl jól sikerült programon - aki körbenéz, felfedezi az MSZP, a DK, az LMP, a Szolidaritás és még ki tudja milyen szervezetek zászlóit és logóit? Nem érti a Milla, hogy milyen kínos lehet úgy vonulni, hogy egy néni, afféle önkéntelen öncenzorként rászól egy bácsira, hogy vegye le az általa kedvelt pártot népszerűsítő jelvényt, mert jönnek a millások és úgy is levetetik?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2012. szeptember 06. 12:26
Zsoltika! Nem érted, hogy a gazdáddal senki sem akar közösködni? Nem érted, hogy senki nem akarja veletek blamálni magát és a pártját? Nem látod onnan ahova nagyon befészkelted magad, hogy kínos bárhol is megjelenni veletek?
stalin
2012. szeptember 06. 11:06
zsoltika egy idióta és már ideje lenne csomagolnia,-remélhetőleg nem várja meg, hogy lámpavasra húzzák a többi ballibsibipsi hazaárulóval együtt !!!
Soma
2012. szeptember 06. 10:47
Zsótika! Ha vóna eszed, akkor támogatásként fognád fel a felszólítást és arról írnál dalbetétet! Ne mondd, hogy egyedül cselekedtél, mert csodálkoznék!
kaktuszvirág
2012. szeptember 06. 10:47
"Egy néni szólt egy bácsinak,hogy vegye le kedvenc pártja kitűzőjét,mert jönnek a millások és úgy is levetetik".Hát ez az fiatalok és középkorúak nem mennek el egy ilyen nyugdíjas szoc.brigád találkozóra!Zsóti! A Koppányon meg a 8-10 gatyába metrózós társán kívül láttál még más fiatalt egy ilyen nyugdíjas találkozón?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!