Ha van választási regisztráció, akkor nincs szabad választás

2012. szeptember 14. 10:07

Akadályozzuk meg együtt az alkotmányos jogainkat korlátozó regisztrációt! Tiltakozzunk az Orbán-rendszer ellen, hogy Magyarország rémálma mihamarabb véget érjen!

2012. szeptember 14. 10:07
Élő Norbert
Facebook

„A Demokratikus Koalíció 2012. szeptember 15-én, szombaton 15 órától tüntetést szervez a Batthyány-örökmécsesnél az előzetes választási regisztráció ellen. A Demokratikus Koalíció álláspontja szerint a választási regisztráció alkotmányellenes, súlyosan korlátozza az állampolgári jogokat, magyarok millióit zárja ki a döntés szabadságából, a hazából.

Ha van választási regisztráció, akkor nincs szabad választás. Ha nincs szabad választás, úgy Orbán Viktor demokráciapusztító kormánya Magyarország nyakán marad. Ha Orbán Viktor marad, akkor marad az egykulcsos adó, amellyel a gazdag gazdagabb, a szegény még szegényebb lesz, generációk szorulnak ki az egyetemekről és a jövőből, tovább épül és rabol a fideszes rokonok és haverok mutyi- és Közgép-világa.

A Demokratikus Koalíció tiltakozni hív mindenkit, akinek fontos gyermekeink és az ország jövője. Akadályozzuk meg együtt az alkotmányos jogainkat korlátozó regisztrációt! Tiltakozzunk az Orbán-rendszer ellen, hogy Magyarország rémálma mihamarabb véget érjen!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nonavracsicska
2012. szeptember 15. 10:34
Még csak annyit a narancsvidék szeretett vezére stílusára emlékeztet a fenti pantyelejevics hozzá- szólás talán a helyesírás ellenőrző nem húzta pirossal alá "az tartja a mindenkori álammal a kapcsolatot,"az írás ismétlése erősen emlékeztet a narancsvidék urának szó illetve mondat ismétléséhez.Elnézést de én nem vagyok Magyartanár. Az előzetes bejelentkezés a szavazásról csak annyit,hogy a mai világban nemhogy bejelenteni a szándékot, hanem kenyérért a péknél sem állnak sorban,hogy képzelik az óvodások ezt?
nonavracsicska
2012. szeptember 15. 10:10
Gyurcsányból nekem is elegem volt de a sok okos hozzászóló elfelejti azt,hogy az Inkvícíónak is elég volt ha elégette a boszorkányt az előzetes teszthez csak annyit fűznék,hogy a narancsvidék vezére és az általa megválasztott "álamfő" sem mehetne választani mert a küzdelem az analfabétizmus ellen címszóval csak annyit,hogy az egyik számolni nem tud ( tudniillik a3/3 az tanulmányaim szerint egy egész.)a másik írni a többi meg hülye óvodás törvényeket hoz.Kórházunk mellet van buszmegálló és az ápolók a nővérek sőt az orvosok a külső bejárattól 30+30 méterre dohányoznak mert a buszmegálló miatt csak ott lehet.De sorolhatnám a hülyeséget. (Magyarországot az USA-hoz hasonlítani)Tán fel sem merül bennük,hogy nem vagyunk annyian és most ránk mondják ordító egér.
kjkj945
2012. szeptember 14. 16:27
http://mandiner.hu/cikk/20120914_kotelezo_adatszolgaltatas_a_polgari_vedelemhez#comment1420095 Ehhez képest a regisztrácio semmi!!!!!!!!
oskar
2012. szeptember 14. 13:22
Élő Norbert! Az USA egyik államában sincs szabad választás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!