1984 2.0

2012. szeptember 28. 20:59

Ma már akié a kereső, azé a múlt, akié a kereső, azé a jelen tudása is. A lexikonok pedig csendben porosodnak, és szeretik a Nagy Testvért...

2012. szeptember 28. 20:59
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„A Google készséges, és válaszol - ad egy találati listát, amiben benne lesz a válasz. Megtaláljuk, elolvassuk, és megyünk tovább. A bizalom alapja maga a keresés folyamat: fent van a cucc az interneten, a Google megmutatta, tuti igaz. Ahogy egy pár évvel ezelőtt érv volt, hogy igaz, mert a tévében bemondták.

A Google az út a tudáshoz. (A feltámadás és az élet, ugye.) De egy dolog mellett hajlamosak vagyunk elsiklani: a Google nem csinál tartalmi elemzést! Összehasonlítást meg biztosan nem. Az van elől a Googleben, ami relevánsnak tűnik a benne lévő szavak és a rá mutató linkek alapján. Az nincs benne a történetben, hogy amit olvasunk, igaz-e!

Innen már egyszerű út, ha azt szeretnénk elérni, hogy becsapjuk az embereket. Érteni kell a keresőoptimalizáláshoz, tartalmat kell gyártanunk a saját igazunkkal, és elég hamar ott lehetünk elől. Hiszen tök jó tartalmat gyártunk, releváns, linkelt ésatöbbi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hétszűnyű Kaponyányi Monyók
2012. október 02. 10:59
No, ezt a cikket se sok internethuszár fogja lájkolni. Pedig igaz. És hátborzongató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!