Kanca kavar

2012. augusztus 16. 21:42

A kardinális kérdésekben, ha a FIDESZ-KDNP nem szavazza meg az előterjesztést beindul azonnal a polgármesteri kanca kavar és mint tudjuk azt a történelemből a bugyi háborúknak jó vége nincsen.

2012. augusztus 16. 21:42
Tóth Imre
Tóth Imre honlapja

„A testületi ülés a napirendek ismertetésével kezdődik, elfogadását követően kezdődik igazán a képviselő testületi munka. A nyírbátori testületre jellemző, hogy a polgármester csak mondja és mondja végeláthatatlanul, ha valamelyik FIDESZ-KDNP-és képviselő meri venni a bátorságot, hogy kérdez, hozzászól, javasol egyből beindul a megalázás, leszólás, odamondás. A kardinális kérdésekben, ha a FIDESZ-KDNP nem szavazza meg az előterjesztést -az esetek döntő többségében a polgári oldal akarata érvényesül- beindul azonnal a polgármesteri kanca kavar és mint tudjuk azt a történelemből a bugyi háborúknak jó vége nincsen.

Nézzünk erre két példát:

Cirkusz a kulturális központban. Sok igazság kiderült ennek ellenére a könyvvizsgáló nővel kavarva ellehetetlenítették a 2011-es évi pénzügyi beszámolójának az elfogadását. Nyomoz a rendőrség, ügyészség, állami számvevőszék, Apeh… ja, és a kavar miatt a közfelügyelet is, aki a könyvvizsgáló tevékenységét vizsgálja törvényességi szempontból.

Igazgatóválasztás az általános iskolában. Öt évre szóló pályázatát a jelenlegi igazgatónak nem fogadta el testület. A polgármester nem szavaztatta a testületet a 138/92-es kormányrendeletnek megfelelően a helyettesítésről, ehelyett két hét múlva törvénytelenül újra napirendre vette az igazgatóválasztást. A képviselő testület öt évre ekkor sem szavazta meg a jelenlegi igazgatót. A feszült körülmények közepette, az egy évre szóló igazgatói kinevezést megszavazta a testület. A testületi ülésre berendelt pribékek élükön az iskola jelenlegi gazdasági vezetőjével –előidézve ismételten a kanca kavart- hangosan szidta az édesanyjukat a képviselőknek és többször bemutatott nekik. Mindenki tudja jelenleg az iskolában a fej az igazgató és a gazdasági vezető a nyak. A nyak nagyon beizgult annak tudatában, hogy esetleg a pénzügyi bizottság is beleláthat a pénzes kártyáiba. Ennek ellenére felháborító, hogy ilyen viselkedést egy nyírbátori intézmény vezetője megenged magának. A történteket követően a kormányhivatal vizsgálja az igazgató választás szabályosságát, törvényességét…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dehumanizer
2012. augusztus 17. 09:41
Aztaqrva. Nem feltétele a képviselő(jelölt)ségnek a 8 osztály véletlenül?
bunko_jobbos
2012. augusztus 17. 08:41
1. Nagy szívás, ha a polgármester és a testület ellenkező oldali. Lehet, hogy megfontolnám, hogy --mint régen-- a testület válassza a polgármestert. Akkor nem lenne ilyen helyzet (pl. Esztergom, Dombóvár, itt stb.) 2. Személyes tapasztalataim szerint nagyon veszélyes, ha nő kerül politikai vezető pozícióba,. Hihetetlenül személyeskedő tud lenni, a politikai vitákat kicsit úgy kezeli, mint a házastársi vitákat. Egyáltalán nem racionálisak, inkább az érzelmeik vezetik őket. 3. Politikus fogalmazhatna politikusabban is.
keszi
2012. augusztus 17. 07:20
De nagy suttyó ez a fickó! ( Imre! Az írást ne erőltesd! Borzasztóak a mondataid. Magyartalan, zavaros a fogalmazványod.)
Nyugika és lazaság
2012. augusztus 17. 01:48
A mozgalmi kancákról már Balóné is megemlékezett. Ő pedig ismeri az úri viselkedés csinját-binját, ha mástól nem, hát a Rotschild szalonban államfőnejek előtt pózoló mamától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!