Mengelézni muszáj

2012. július 05. 12:53

Speciel a mengelézés egyáltalán nem fejlemény, nincs benne semmi új, és ha zavarná a Fideszt úgy általában, akkor már lett volna lehetőségük hápogni.

2012. július 05. 12:53
Tóta W. Árpád
hvg.hu

2007-ben neveztek először Mengelének eü. minisztert, akkor épp Molnár Lajost. A tüntetés Hódmezővásárhelyen volt, felszólalt Lázár János, és gyújtó hangon követelte a vizitdíj visszavonását, valamint a kórházbezárások leállítását. Egy árva szava sem volt a mengelézés ellen;

Nem ugatott Selmeczi Gabriella sem, amikor a Molnár Lajost követő Horváth Ágnest Mengelicaként emlegette a kicsattanó humorú, művelt magyar jobboldal. Neki ugyanaz volt a bűne: forráskivonás, szolgáltatások leépítése, illetve a magántőke bevonásának előkészítése.

Nem most kellene csodálkozni, hölgyek és urak. Akkor kellett volna észnél lenni, amikor az egészségügyi reformra kitalálták ezt a szép definíciót, miszerint népirtás. A fagyi visszanyal, és ez azzal együtt lesz igazán tragikomikus, hogy az MSZP-nek sem telik több észre.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. július 06. 11:02
a szennylapban a gennyzacskó nem kifakadt csak szivárog.
sunázó
2012. július 06. 07:26
tette vette metéltette
krisztoforo48
2012. július 06. 00:16
Tudja Tóta van egy olyan alja szint,amire nem szabad reagálni,az sokkal bántóbb.Ezt a szintet elérte korózs,gratulálok a szemét emberek gyülekezetének új tagjának-ez viszont ön.
Vén Csataló
2012. július 05. 23:57
Ha már egészségügyi téma, akkor én ehhez mindössze annyit tudok hozzátenni, hogy Tóta komoly érv az abortusz mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!