Szerintem is nagykoalícióra van szükség!

2012. július 13. 09:14

Én is nagykoalíciót javasolok. A Jobbik és a magyar nemzet nagykoalícióját, hogy közösen akadályozzuk meg ennek a két szemfényvesztőnek, a narancsnak és a vörösnek az ámokfutását.

2012. július 13. 09:14
Vona Gábor
Facebook

„A Heti Válasz mostani számában Suchmann Tamás, az MSZP egykori országgyűlési képviselője - aki még 2009-ben nyilvános tévévitára hívott ki, majd amikor azt elfogadtam, visszalépett - azt nyilatkozta, 2014-ben a Fidesznek és az MSZP-nek nagykoalíciót kell létrehoznia, hogy a Jobbik hatalomra jutását megakadályozza. A Fidesz egyelőre nem cáfolta, hogy ilyen forgatókönyvben gondolkodik.

Furcsa a sors, mert miközben ma a Magyar Sziget vendége voltam, ott szóba került a Jobbik-Fidesz esetleges koalíciója. Ezzel kapcsolatban elmondtam, hogy ez képtelenség, hiszen egyrészt a gyakorlati, másrészt az elvi kérdésekben is egészen mást képvisel a két párt, vagyis nem alkotható olyan közös program, amely révén egy koalíció létrehozható. Vagyis nem lesz Jobbik-Fidesz koalíció - azt gondolom mondani sem kell, hogy Jobbik-MSZP sem. Mi valódi változást akarunk. A múlt pártjaival nem szövetkezünk. (A képen, amelyet a szentkoronaradio.com oldalról vettem át, Baranyi Tibor Imre barátommal épp a mai előadást tartjuk.)

Egyébként én is nagykoalíciót javasolok. A Jobbik és a magyar nemzet nagykoalícióját, hogy közösen akadályozzuk meg ennek a két szemfényvesztőnek, a narancsnak és a vörösnek az ámokfutását. Akadályozzuk meg, hogy tovább folytathassák ugyanazt: az emberek megszorítását és az ország eladósítását és kiárulását. Ez a valódi veszély, amit összefogva tudunk elhárítani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2012. július 13. 15:28
Egyetlen koalíciónak lenne értelme, mégpedig az állampolgárok nagy koalíciójának, fajra-nemre-vallásra való tekintet nélkül, aztán ki lehetne ganyézni végre a Tisztelt Házat.
Claypool
2012. július 13. 15:26
100 akárhány lájk? Vagy szorgalmasak a jobbikos trollok,vagy ennyi félkegyelmű van itt,aki benyalja a demagógiát !?
Fedor
2012. július 13. 13:35
Vona barátunk 2010-ben is Jobbik kétharmadot vizionált, aztán még a szocikat se tudták leelőzni (és még azóta sem). Szóval bilibe lóg az bizonyos kéz...
Hajdú Sógor
2012. július 13. 13:06
”a Jobbik, ahogy általában a radikálisok, gyakran jó kérdéseket tesz föl, de szinte mindig rossz válaszokat ad rájuk. Hasonlít ahhoz az emberhez, aki észleli, hogy a lakásában elhasználódott, megromlott a levegő, de ahelyett, hogy kinyitná az ablakot, betöri, s aztán csodálkozik, hogy megfagy a téli hidegben.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!