Nem értitek, kedves fideszes magyar barátaim?

2012. július 19. 08:35

Nem lehet valaki attó jó író, hogy támogatott egy eszmét, egy rendszert és attól sem lesz valaki tehetségtelen, mert támogatott egy eszmét egy rendszert.

2012. július 19. 08:35
Élő Norbert
Facebook

„A diktatúra sosem úgy kezdődik, hogy bejelentik. Mindig valami hangzatos ígérettel hatalomra kerül egy vezérnek nem látszó politikus, majd az övéit is bezsarolva korlátlan hatalomra tesz szert.

Majd a hajbókolók és rendszerkiszolgálók erdejében teljesen megbolondul és jönnek a koncepciós perek, súlyosabb esetekben a népírtások, de minden esetben gazdasági visszaesés és elszegényedés.

Nem kitalált hősökre, írókra  van szükségünk, hanem az évezredes magyar történelemben valódi értékeket alkotó elismert, mindenki által tisztelt, kiemelkedő tehetségű emberekre. Nem lehet valaki attó jó író, hogy támogatott egy eszmét, egy rendszert és attól sem lesz valaki tehetségtelen, mert támogatott egy eszmét egy rendszert.

Viszont, ha valaki egy diktatúrát támogatott és ezt nem ismerte fel időben és nem tagadta meg,  az nem lehet példakép.

Mert az ilyen példaképek a diktatúra szülöttei és a diktátor bukásával el is tünnek  a történelem szemétdombján.

Diktatúrában,- mégha puha diktatúra is az- a nép, az istenadta nép pedig rosszul jár, pedig a hatalom az ő kezében van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aaronboy
2012. július 19. 17:18
Ki ez az Élő? Hogy döglene meg!
zolinho723
2012. július 19. 12:31
Nem védem Gyurcsányt ,mert utálom mint a szart csak ez az igazság a jobb oldal kavarta a szart 2006-ban.
füst
2012. július 19. 10:52
Ez a fószer most Lukácsról, meg a többi balosról ír? Vagy mi?
KannibálTatárÚr
2012. július 19. 10:41
Majd a hajbókolók és rendszerkiszolgálók erdejében teljesen megbolondul és jönnek a koncepciós perek, súlyosabb esetekben a népírtások, de minden esetben gazdasági visszaesés és elszegényedés. A diktatúra, ha nem a diktátor személyi érdekeit szolgálja, hanem az országét, gyors gazdasági fejlődéshez vezet. Példák: SZU Sztálin vezetése alatt, Chile Pinochet alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!