Szegedi Csanádról borsodi szemmel

2012. június 28. 11:38

A zsidó származás olyasmi, mint Al Capone gengsztervezérnél volt az adócsalás. Azt lehetett bevarrni rajta, ha már az igazi sarát nem.

2012. június 28. 11:38
Freca
Radical Puzzle

„Kisgergely András, az azóta kizárt ózdi elnök ezt úgy fogalmazta meg, hogy be kellett szerezni egy atombombát. Márpedig az atombombához csak végső esetben nyúlnak a hadviselők. Ezt a végső eset érkezett most el.

Az országos közvélemény csak Szegedi Csanád zsidói mivoltának hirtelen kiderülését veszi észre. A lényeg azonban nem ez volt az egészben. Hanem a mérhetetlen sok bizonyíthatatlan vagy nehezen bizonyítható, de Borsodban köztudott basáskodás és igazságtalanság Szegedi Csanád és sleppje részéről.

A zsidó származás olyasmi, mint Al Capone gengsztervezérnél volt az adócsalás. Azt lehetett bevarrni rajta, ha már az igazi sarát nem.

A másik szempont, amivel a média és az internet eddig még nemigen foglalkozott az, hogy ezt a konfliktust a Jobbik tragikusan rosszul kezelte, sőt még most is végzetesen rosszul kezeli. Semmiképpen sem lett volna szabad hagyni, hogy az események idáig fajuljanak. Most senkinek sem jó. Azoknak sem, akik netán azt képzelik, hogy nekik most jobb. A kizártakról, a feloszlatottakról nem is beszélve.

Nem vagyok benne biztos, hogy az országos vezetőség felfogja a helyzet súlyosságát. Az úgynevezett rendteremtés és normalizálás, a szervezetek újjáalakítása katasztrofálisra sikeredett. Kamu-szervezeteket alakítottak felülről, mindenféle csicskások, nyikhajok bábuk kaptak pozíciót a működőképesség látszatának fenntartása érdekében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. június 28. 14:05
Akkor ez vmi rabbikos belharc lenne? Nem lennék meglepve, jobb a kondér mellett mint távcsővel figyelni...
kjkj945
2012. június 28. 13:00
Divide et impera!
Vaskereszt
2012. június 28. 12:58
"sok bizonyíthatatlan vagy nehezen bizonyítható, de Borsodban köztudott basáskodás és igazságtalanság Szegedi Csanád és sleppje részéről." Érdekes. Ezek szerint olyan mérhetelenül sok volt a "basáskodás", hogy egyet sem bír megemlíteni... "A másik szempont, amivel a média és az internet eddig még nemigen foglalkozott az, hogy ezt a konfliktust a Jobbik tragikusan rosszul kezelte, sőt még most is végzetesen rosszul kezeli." Érdekes. a magyar média egy olyan média, mely egy ilyen ziccert kihagyna? nem hinném. a 2010-es választások előtt a médiában még olyan hírek is megjelentek, hogy " a bankrabló, aki a jobbiknak rabolt", meg egyéb baromságok. Majd pont erről ne írnának mi? Na persze... "Nem vagyok benne biztos, hogy az országos vezetőség felfogja a helyzet súlyosságát. Az úgynevezett rendteremtés és normalizálás, a szervezetek újjáalakítása katasztrofálisra sikeredett. Kamu-szervezeteket alakítottak felülről, mindenféle csicskások, nyikhajok bábuk kaptak pozíciót a működőképesség látszatának fenntartása érdekében." Erre bizonyíték? Mármint hogy "csicskások, nyikhajok, bábuk"? Ne feledük: a borsodi 75 szervezetből 11 oszlott fel, illetve szerveződött újjá. Még ha igaz is lenne az igaztalan vád, akkor is csak 1/7-e ez az összes szervezetnek. A többi 64 ugyanazokkal az emberekkel működik. Ha Kisgergelynek, Endrésiknek jelentős tábora lett volna, akkor nem 11 szervezetet oszlattak volna fel. ilyen egyszerű. A cikk vége pedig, "furcsa módon" lemaradt: "Harmadjára pedig arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a most a markukat boldogan dörzsölő, fültől fülig vigyorgó boldogan mosolygó fideszesek, álbaloldali álszocialisták és a zsidók korán örülnek. Akármennyire válságon is megy át a radikális nemzeti oldal pártszervezete, attól a sok százezer, vagy talán millió elkötelezett híve megvan, és az emberek továbbra is ugyanazok maradnak. Soha nem állnak be a fideszhez vagy holmi Bajnai-pártba, és könnyen lehet, hogy a cselekvésnek végre az egyéb útjai is jobban napirendre kerülnek. Szervezetet is újat lehet alakítani, vezetőket is újakat lehet felszínre hozni – talán jobbakat is, mint a mostaniak." ennyi. a szánalmas mandarin véresre izzadta magát, hogy találjon egy lejárató írást a jobbik ellen. nem sikerült.
Erik a Narancs
2012. június 28. 12:53
A Jobbik egy budos zsidovircsaft !!! A Vona-Zazrivecz-Szegedi-Klein zsido klikk tavozzon a magyar kozeletbol !!! Szegedi-Klein egy budos zsido a vitez nagybanyai Horthy Miklos kormanyzo urunk altal szentesitett torvenyek alapjan !!! A szent korona tan alapjan !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!