Fábry Sándor jókedvét is én biztosítom

2012. június 11. 09:11

Önmagában a tévéműsorral nem lenne semmi baj, de az biztos nem tesz neki jót, hogy a Cool TV éjjel-nappal ismétli, és a YouTube-on is akármikor megnézhető. Interjú.

2012. június 11. 09:11
Aranyosi Péter
Origo

„A Showder Klub egyre több újítással áll elő, a Roast után Kőhalmi Zoltán önálló estjét is bemutatta. Kezd kifáradni a műsor?

Önmagában a tévéműsorral nem lenne semmi baj, de az biztos nem tesz neki jót, hogy a Cool TV éjjel-nappal ismétli, és a YouTube-on is akármikor megnézhető - ráadásul úgy, hogy ezért mi egy hátba veregetést sem kapunk. Az a gond az ismétléssel, mint a fix pinával: az ember először nagyon örül neki, majd egyre jobban élvezi is, de aztán már inkább csak érdekesnek tartja, a végén pedig már unja, sőt utálja is. Nem jó, hogy állandóan ismételnek, a nagy többség úgy is gondolja, hogy talán nem kéne ezt ilyen nagy erőkkel csinálni. Nem fáradt ki a dolog, csak megpróbálunk más irányt venni, azért is, hogy a fix anyagainkat - amelyekből egyébként élünk - ne kelljen odaadnunk a tévének egy gátlástalan ismétlésmennyiségre.

Beszólnak ezért a nézők? 

Jönnek a közönségből a savanyú megjegyzések, hogy ez azért nem volt olyan jó, mint a múltkor. Azt hiszem, kicsit elkapattuk a nézőket: a humornak ünnepnek kéne lennie - Hofi is csak egyszer egy évben szerepelt a médiában -, mi pedig sorozatot csináltunk belőle.

Készülsz valami újdonsággal?

A Roast-ban biztosan nem szeretnék részt venni, mert nekem az nem áll jól, hogy bűbájosan beszólok valakinek: én vagy beszólok valakinek az én stílusomban, vagy egyáltalán nem. Az egyéni dolgot pedig pontosan azért nem erőltetném, amit elmondtam. Amit Kőhalmi Zoli csinált, az szerintem öngyilkosság: eddig sem gondolta róla senki, hogy ne tudna önállóan megcsinálni negyven percet - a nézők javarésze amúgy is tudja, hogy minden dumaszínházas fellépő akár hatvan-kilencven percet is tud játszani a saját előadásain. Nem kellett tehát bizonyítania, és abban a pillanatban, hogy elmondta a tévében, ezek a poénok közkinccsé váltak. Ő már ugyanezeket a dolgokat nem mondhatja el semmilyen fellépésen, hisz akkor egyből megkapja a közönségtől, hogy unalmas, mert ezt már ismerjük. Ennek az önálló estnek, illetve a Duma Jam-nek és a Roast-nak annyi hozadéka volt, hogy színesítette a Showder Klub palettáját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyula
2012. június 11. 22:26
Én részemről viszont hálás vagyok a jutubnak , akárkinek , hogy fent van , mert másként nem látnám , igy viszont ma is néztem ! Ezt itt : http://www.youtube.com/watch?v=joImL9TEc0k&feature=related Kőhalmi válogatás , 3 órás , 1 hete nézem kis részletekben ....halálos ....
Akitlosz
2012. június 11. 20:37
Aztán ha ti csupán egy évben egyszer lépnétek fel az egyik televízióban, mint Hofi Géza tette, akkor titeket ugyan ki ismerne? Azért ismernek titeket, mert folytok a vízcsapból is, több csatornán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!