Belgrád 2012

2012. május 11. 17:33

Varga-Hirling back again after taking a rest post Beijing – ahogy a kommentátor is megjegyezte és még hosszan dicsérte a magyar párost. Nem ok nélkül!

2012. május 11. 17:33
Orbán Gergely
DNHE Blog

„Galambos Petit jó nézni miközben versenyez! Főleg ha jól megy neki, és most jól ment! 2008-ban Egyetemi VB arannyal tért haza Belgrádból, most egy ks szkiff ezüst éremmel távozott! Jó volt látni a dobogón, jó volt örülni látni (nem mintha nem mosolyogna találkozásaink nagy részében). Remélhetőleg a jó forma két hét múlva fog csak eljönni, amikor Peti utazik az olimpiai kvalifikációra (ha jól tudom), hogy megpróbálja azt, ami magyar szkiffesnek nem sikerült ’95 óta, kijutni az olimpiára. Hajrá Peti, mi veled vagyunk! Kemény lesz, de mikor nem volt az?!

Varga-Hirling back again after taking a rest post Beijing – ahogy a kommentátor is megjegyezte és még hosszan dicsérte a magyar párost. Nem ok nélkül! Le a kalappal. Őszintén bevallom nem gondoltam, hogy ilyen látványos visszatérés lesz a fiúké, de ez igen. Nem ismerve az összes kvalifikációs ellenfelet azt kell, hogy írjam valószínűsíthetjük a 2. olimpiai kvótát – mert kevesen tudnak a semmiből így visszatérni! A 6:20 az tényleg 6:20. Az biztos, hogy a ks 2x kvóta verseny is kemény lesz, hajrá fiúk.

Olimpiai kvótás perorosaink (Simon Béla és Juhász Adrián) a korai szezon minden jelét magukon hordozzák, MÉG… Nagyon bízom benne, hogy a tavalyi forma visszajön és előre tudnak annyit lépni az évközi versenyeken, hogy a mostani »B« döntő mezőnyét maguk mögé utasítják és a tavalyi eredményeket hozzák. Béla térd műtétje ebben persze nem segített, de remélem az elmúlt és a következő időszakban még gyorsabbá tud válni a csapat, ahogy megyünk bele a nyárba. Jön az olimpia és az a fő verseny, szóval a beígért 3 tempót a pályautazón majd szeretnénk látni a TV képernyőn!!! Hajrá fiúk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!