Az úszóválogatott dicsérete

2012. május 28. 14:49

Miközben az ország egy része azon vitatkozik, Horthynak vagy Kádárnak kellene szobrot állítani, mások pedig egy nyilas érzelmű írót temetnek újra, a múlt héten mégis csak volt okunk az ünneplésre.

2012. május 28. 14:49
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Miközben az ország egy része azon vitatkozik, Horthynak vagy Kádárnak kellene szobrot állítani, mások pedig egy nyilas érzelmű írót temetnek újra, a múlt héten mégis csak volt okunk az ünneplésre.


Úszóválogatottunk - minden korábbi sikerét felülmúlva - parádésan szerepelt az Európa-bajnokságon. Jó volt látni, ahogy versenyzőink egymásért is küzdve érték el nagyszerű eredményeiket. Alig szállt ki valaki a vízből és nyert érmet önmagának, máris ment váltót úszni, hogy a többiek is dobogóra állhassanak.

Külön öröm volt, hogy mindez hazai medencében, a 2006-ban felavatott debreceni uszodában történt. Nem szeretném elkiabálni, de Kiss László és csapata a londoni olimpián is emlékezetes pillanatokkal ajándékozhatja meg a magyarokat.

Gratulálok valamennyi versenyzőnek, edzőnek, az Európa-bajnokság szervezőinek! Köszönjük!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2012. május 29. 10:26
eddig olyan egyöntetű volt, hogy ezzel az úszó eb-vel minden szép és jó, hát kell ezt így elrontani, mint ferencünk beleszólásával? egyből az ugrik be, hogy ha ez dicsér, itt akkor valami nem oké. ha más nem, hát akkor a 2006-os uszodaavatás. csak nem ki avatta fel? ha igen, akkor hidd el, a múlt heti sikerek annnál értékesebbek, mert nem amiatt, hanem épp annak ellenére is megtörténtek. mindenhez hozzáértő sajtkukac.
heather
2012. május 29. 09:44
Vajha egyszer megérhetnénk, Feri, hogy elbújsz a világ egy távoli, eldugott szegletébe és ott jól csendben maradsz...talán megvilágosodsz és ráébredsz mekkora egy szar alak vagy...!
Felebarát
2012. május 29. 07:23
meglepő, mikor dicsérnek valakit, valakiket, akkor is azzal vannak elfoglalva az emberek, ki dicsér.. ez pont olyan, ha letennének eléd egy millió forintot, hogy a tiéd, te elkezdenéd szapulni a csókát
kalasnyikov
2012. május 29. 07:19
teferi, az igazi népünnep akkor indul, amikor téged végre leusztatunk a Dunán egész a deltáig. Remélem ott már vár néhány fehércápa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!