A DK megdöbbent

2012. május 11. 17:58

Fölszólítjuk az ügyészséget, ne falazzon tovább azoknak, akik a Demokratikus Koalíció elnökét eszközökben nem válogatva próbálják besározni.

2012. május 11. 17:58
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció

A Demokratikus Koalíció megdöbbenve veszi tudomásul, hogy a rendőrség megtagadta a nyomozást Gyurcsány Ferenc, a pécsi egyetemről ellopott szakdolgozata ügyében. A DK ugyanakkor örömmel üdvözli, hogy a Pécsi Tudományegyetem panaszt tett az ügyészségen, amiért följelentésére a Pécsi Rendőr-főkapitányság megtagadta a nyomozást.

Fölszólítjuk az ügyészséget, ne falazzon tovább azoknak, akik a Demokratikus Koalíció elnökét eszközökben nem válogatva próbálják besározni, és a lopástól sem riadnak vissza annak érdekében, hogy lehetetlenné tegyék számára a rászórt rágalmak hitelt érdemlő cáfolatát.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2012. május 12. 20:34
Gyurcsányi KISZ titkár 3800 Ft-ért.Akkoriban én villamosmérnökként kerestem 3100 Ft-ot.
Soma
2012. május 12. 14:10
Ez azért nagyon humoros! "Próbálják" besározni??? A böszmét?
Csigorin
2012. május 12. 13:01
miert gondolja azt a boszme hogy az o szaros dolgozata tobbet er mint tobbezer magyar ember kerekparja, gepkocsija, ekszerei, penze, ertekei? Az o tetves dolgozata miatt mozduljon meg az ugyeszseg meg az orszagos rendorseg? Ki a fasznak kepzeli ez magat?
gilice
2012. május 12. 11:34
Nem veszitek észre, hogy már a Hír tv is leállt az "ügyről"? De ha nincs más, rágjátok csak tovább ezt a csontot... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!