Egy jó hírünk van és egy rossz

2012. április 02. 16:46

A jó hír az, hogy ki lehet írni a népszavazást. A rossz hír az, hogy ez a Fidesztől függ, ők döntenek róla a parlamentben.

2012. április 02. 16:46
LMP
Népszavazás 2012

Egy jó hírünk van és egy rossz – a jó hír az, hogy ki lehet írni a népszavazást. A rossz hír az, hogy ez a Fidesztől függ, ők döntenek róla a parlamentben. 

Keményen harcoltunk ott voltunk az utcákon a tereken, és rengeteg ember figyelmét hívtuk fel, elég volt! Köszönjük ezt nektek!

Százhatvanezer ember állt mindössze négy hét alatt az LMP kezdeményezése mögé. Száz valahány ezer ember gondolja úgy, hogy elég volt a kiszolgáltatottságból, hogy nem lehet a munkavállalói jogokat tovább szűkíteni, a fiatalokat 16 évesen kidobni az iskolából, hogy Magyarország nem ázsiai fejlődési modellt érdemel. Beleálltunk, ott voltunk az utcán a tereken! Köszönet illet mindenkit, aki részt vett a gyűjtésben valami megmozdult és hiszünk benne, hogy az ország ki tud törni a félelem okozta bénultságból. 

Az emberek ébrednek, talpra magyar, folytatjuk!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talibán
2012. április 02. 22:43
Kedves LMP! Rajtatok röhög a közvélemény. "Lebilincselő" akciót csináltatok már megint. Különösen Vágó Gábor, ez a gascon-i legény. Igen hülyék vagytok, kedveseim.
PGuszti
2012. április 02. 22:00
Az LMP-sek a Kúria által is igazoltan többszörös törvénytelen akcióval gyűjtötték az aláírásokat. Ezzel mindenki számára bebizonyosodott, hogy csak hazudják azt, hogy demokraták, valójában közönséges csalók.
Scarlet Crusade
2012. április 02. 21:35
GYASZJELENTES Mely fajdalommal, es megrendulessel jelentjuk be, hogy rovid eletenek 1,5 eveben, nehez megszuletes utan, borzalmas kinok kozott kiszenvedett edes/mosotha gyermekunk a Lehet Lopmost/Lompos Mozgalom (leanykori neven LMP). Eleteben semmit nem ert el, de azert kemenyen es latvanyosan nem csinalt semmit. Megszuletese, nevadasa szolgaljon peladaul az utanuk jovoknek; az Isten irgalmazzon minket a kotogeto/biciklifutar/lompos Szakacsics unokaktol. Gyaszoljak a felhaborodott es ertetlen szulok: SZDSZ (apa?)MSZP (anya?) Rest in Pieces. Temetes nem lesz, mert Richard Filedet 150 evre iteltek az USAban kiskoru ciganyok serelmere elkovetett eroszakos koszorules vadjaval. Kell a penz ugyvedre, bocs. PS: a megkotott pulcsik arabol, kivalo minosegu fuvet vettunk, uh most cangara pattanunk es viszlat az uj partban!
Vizigót
2012. április 02. 21:12
Ne tologassátok a saját kudarcotok után másra a felelősséget szarháziak, inkább azon filózzatok, hogy a két évvel ezelötti szavazataitokhoz képest, most annak csak a felét sikerült ehhez összeeszkábálnotok. És folytassátok, hasonló eredmény vár rátok a továbbiakban is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!