József Attila és a Fidesz közeli milliárdok

2012. április 13. 20:01

József Attila tehát Duna közeli lesz. Ahogy vannak Fidesz közeli cégek is - és ezek most igen jól prosperálnak.

2012. április 13. 20:01
Dési János
Dési János
Népszava

József Attilát kitelepítik a Kossuth térről, le a Duna partra. A Fidesz szerint onnan jobban látja az elúszó dinnyehéjat. József Attila tehát Duna közeli lesz. Ahogy vannak Fidesz közeli cégek is - és ezek most igen jól prosperálnak. A minap végigsétáltam egy óriási hirdetőtáblákkal körberakott grund mellett. És lássanak csodát, a plakáthelyeket egy Fidesz közeli cég adja bérbe és mindegyik ilyen Fidesz-közeli plakáthelyen Magyarország kormánya hirdette, hogy ő milyen kegyes a népéhez. (...) 

Ezzel függ össze József Attila elhurcolása is. 

Amikor reggelente Orbán miniszterelnök, dr. Schmitt és a kormánypárti képviselők vonultak be az országházba, a tekintélyt sohasem tisztelő Attila odasúgta rendszeresen nekik: »Szabad ésszel nem adom ocsmány módon a szolga ostobát.« Ez még doktor Schmittnek is fájt. Doktor Orbán, akkor döntötte el, hogy az ő hazájában nincs helye a költőnek, mikor az ezt vetette oda neki: »Az erőszak bűvöletében mit bánja sok törvényhozó, hogy mint pusztul el szép fajunk!«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. április 15. 15:01
Ha jól tudom, eredetileg is arakpartra akarták, csak "egyeseknek" nem tetszett.
öszödibeszéd
2012. április 15. 14:52
Jani, napról napra közeleg a 2014-es nagy balos választási bukta. Na, mit szólsz? Kapjátok már össze magatokat, csukjátok be a kereplőtöket, és már most készüljetek fel lelkileg a szégyenteljes blamára.
őshonos
2012. április 14. 14:36
Janika!Tételezzük fel,hogy így van.És akkor?Az elmúlt nyolc évben a kommunisták és a Te fajtád kapott mindent.Most változott a világ.Ez már sajnos ilyen a csöcs egyszer bent egyszer kint.
nemjoe
2012. április 14. 14:21
Népszava még él? Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a nyomdafesték miatt - no meg elég kemény is - WC papírnak sem szabad használni. Mindegy.... gyújtósnak kiváló... Ha nekik ez megéri....:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!