Oli G. indaház

2012. március 14. 11:34

Lehet, hogy a profi csapat fölismerte az egyébként valóban érezhető össztársadalmi igényt az oligarcházásra, és a verbális hadviselés napóleonjai újra csőre töltenek.

2012. március 14. 11:34
Uj Péter
NOL

Most itt van ez a tengerbiológiai rejtvény a polippal, és nem az a kérdés, hogy akkor Csányi vagy nem Csányi, mert az elég nyilvánvaló, hanem hogy akkor most ez valami váratlan és látványos szóló, vagy inkább az ellenkezője, a csapatmunka része, valami piszkos verbális meló, amit főnöki utasításra köll. (Márpedig az a kép él a pártrejtvények fejtegetéséből élőknek, hogy a Fideszben inkább az utóbbi jellemző.) Sehol egy Zsenmin Zsipaó-nyi kapaszkodó.

Esetleg Ángyán exállamtitkár szeléből próbálják kifogni a vitorlát? Ángyán exállamtitkárról eddig ugyan nem sikerült eldönteni, hogy tiszta szívű népi hős-e, vagy esetleg az agrármatolcsyzmus unortodox pátriárkája, de mindkét esetben lehetséges, hogy beleütközött a Lázár által emlegetett tengerbiológiai jelenségcsoportba, minthogy sokan beleütköztek már, messzire ne menjünk: magam is. Azt ugyan még így is nehéz kibogozni, hogy miképpen profitálhat a rafkós kormányzati kommunikáció, ha elkezd ráerősíteni saját távozó államtitkárára. Lehet, hogy a profi csapat fölismerte az egyébként valóban érezhető össztársadalmi igényt az oligarcházásra, és a verbális hadviselés napóleonjai újra csőre töltenek.

Ennek egy alesete, ha az éppen elharapózó simicskázás-nyergesezés aggasztja a háttérben munkálkodó profi csapatot, és ezt az ellencsapást sikerült kieszelni. Azt a megoldást azonban egy emberként látszik elutasítani a rejtvényfejtői közösség, hogy a valóban oligarchikus jegyeket mutató rendszer felszámolására készülne az egyszemélyes kormány.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SolyomTomi
2012. március 14. 16:34
Panzergeneral http://radagas.blogspot.com 2012. március 14. 15:36 A latintudás hiányába még bele se kötnék, viszont az valahol elképesztő, ha a helyesírás és a központozás szabályait ennyire nem ismerő/alkalmazó egyének az összetett mondatokkal szembeni szubjektív ellenszenvük okán buktathatnak.
Justicia
2012. március 14. 16:33
Vajon Csányi meddig támogatja a vezér focimániáját ezek után ?
Panzergeneral
2012. március 14. 15:36
"Ángyán exállamtitkárról eddig ugyan nem sikerült eldönteni, hogy tiszta szívű népi hős-e, vagy esetleg az agrármatolcsyzmus unortodox pátriárkája, de mindkét esetben lehetséges, hogy beleütközött a Lázár által emlegetett tengerbiológiai jelenségcsoportba, minthogy sokan beleütköztek már, messzire ne menjünk: magam is." - és ez egy mondat! Ennél kevesebbért is buktattam már gyereket.
SolyomTomi
2012. március 14. 13:12
bendix 2012. március 14. 11:50 Hiába is irigyled tőle a zsidóságát. Látod, a körülmetélés se jött be neked, kampós orral születni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!