Mindannyian schmittek vagytok

2012. március 28. 20:40

Ég az arca parlamenti képviselőnek, egyetemi tanárnak, újságírónak és főszerkesztőnek, egyre szorosabban fojtogatja őket a hűség mocsara.

2012. március 28. 20:40
Tóta W. Árpád
Hírszerző

„Stumpf kicenzúrázott és Borókai ma megjelent publicisztikáját összevetve elsőre nehéz megállapítani, miért érte meg szekercével szerkeszteni a lapot, hiszen a főszerkesztő is arra jut, hogy a köztársasági elnök most már inkább visz, mint hoz a Fidesznek. Borókai természetesen erősen igyekszik, hogy Schmitt esetét elmaszatolja: »a lopásnak, a csalásnak és mindenféle gazmeberségnek túlzó, mégis könnyen megérthető vádjáról« értekezik, és kijelenti, hogy az egész oknyomozás az elnök lejáratását célozta - vélhetően ugyanez a véleménye az általa hivatkozott Nomentana-ügy feltárásáról is.

A legmarkánsabb különbség a két szöveg között abban áll, hogy míg Borókai valahonnan a füle mögül azt húzza elő, hogy a plágium »elévült«, Stumpf törölt jegyzetében feketén-fehéren, sőt kiemelve állt, hogy ez nem így van. Stumpf idézte a SOTE saját szabályzatát, amely szerint az egyetem visszavonja a doktori címet, ha utólag kiderül, hogy a disszertáció egyszerű másolat. Ezzel nehéz vitatkozni - egyszerűbbnek tűnt törölni, mint Trockijt a fényképekről. Kár, hogy magát a szabályzatot nem lehet ilyen simán eltüntetni.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2012. március 29. 10:04
mindannyian böszmék vagytok
durrbele
2012. március 29. 08:56
Ne magoljon,ne fáradjon,Másoljon és doktoráljon!
Cafka Margit
2012. március 29. 02:00
És ráadásnak rövidesen visszanyal a fagyi: - biztosan elérte a balhibbant oldal, hogy rövidesen sor kerül annak a ca. 16 ezer néhányszáz diplomának a felülvizsgálatára, amelyeket a Marxizmus Leninizmus Egyetemen szereztek meg - abban az időben egyrészt kötelezővé tették balos elvtársaknak, másrészt pártutasításra vizsgáztattak - aki nem volt feltűnően elmebeteg, azoknak kötelezően meg kellett kapniuk a doktori címet - írásaik jelentős többségét szakmányban írták a pártközpontban Lenin, Marx és Engels a Szabó Ervin könyvtárban akkoriban igen nagy példányszámban tartott műveiből, talán az összes között sem fognak találni egyetlen egyet sem amelyik nem szó szerinti fordítása lesz fenti művek valamelyikének - gratulálok elvtársak Más: 22 évvel ezelőtt, még írógépes korszakot éltünk, olyan mint szél és lábjegyzet nem is létezett, a végén elég volt felsorolni (magam is így tettem anno)- ráadásnak: a konzulensi rendszert abban az időben még nem is vezették be, kizárólag a humán orvosi tudományos kutatásoknál volt elterjedt gyakorlat - sehol máshol nem
pikkpakk
2012. március 28. 23:21
Végül is minek ez a sok hercehurca ? Lehet ma Magyarországon valaki miniszter diploma nélkül ? Lehet hát ! Ez a kisdoktori ide-vagy oda oly mindegy ..ettől még skiccpali marad az ami... Egy jó NAGY seggggnyaló.... Éljen az első álamfőnk"....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!