Plagi bácsi maradjon!

2012. március 29. 09:12

Azt kell követelni, hogy Schmitt maradjon a helyén. Ugyan ki reprezentálhatná jobban Orbán országának morális állapotát? Mi más mutathatná világosabban, hogy milyen erkölcsi fertőbe süllyesztette hazánkat a fideszes szolgahad?

2012. március 29. 09:12
Ripp Zoltán
Galamus
„Kinek volna az jó, ha Plagi bá’ lemondana, és a kedves vezető egy másik, még el nem használódott Schmitt 2.0 típusú cyborgot tenne a helyébe? (Meghosszabbítva ráadásul a mandátum fideszes birtoklását.) Csakis a Fidesznek tenne jót. Tiszta szerencse, hogy az egyre aggasztóbb állapotba keveredő kedves vezető saját érdekét sem tudja felfogni, képtelen bármilyen kudarc beismerésére, ezért körömszakadtáig ragaszkodik a választottjához. Kanalazza csak ki fenékig, amit főzött.

Azt kell követelni, hogy Schmitt maradjon a helyén. Egészen addig, amíg Orbán ellenforradalmi rendszere fennáll. Ugyan ki reprezentálhatná jobban Orbán országának morális állapotát? Mi más mutathatná világosabban, hogy milyen erkölcsi fertőbe süllyesztette hazánkat a fideszes szolgahad? Viseljék csak e szánalmas tolvaj melletti kiállásuk terhét egészen a bukásukig! Megtalálta zsák a foltját. Derüljön csak ki nap mint nap ország-világ számára, hogy éppen egy ilyen morális csődkupac, önálló szellemi teljesítményre képtelen szervilis »álamfő« az orbáni rezsim szerves tartozéka.

Ez a rendszer abszurditásának feltárását célzó abszurd követelés persze csakis akkor célravezető, ha minden demokratikus csoport legalább egy dologban egyetért, és ezt minden alkalommal nyilvánvalóvá is teszi: nem tekinti legitimnek az ellenforradalmi rezsimváltást, hazánk ideiglenes Orbanisztánná változtatását. A mi hazánk a Magyar Köztársaság. Abban majd Schmitt nem elnök lesz, csak egy borzongató emlék.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunor N.
2012. március 29. 15:25
Tipikus példája a "neked minél rosszabb, nekem annál jobb" mentalitásnak, a kárörvendésnek, a fekvőbe belerúgásnak, s mindezeken élvezkedésnek.
Feyszáll
2012. március 29. 15:25
Egy kupac szart szivesebben nézegetnék órákig, mint egy büdös dögevő komonistát.
pemetecukor
2012. március 29. 13:19
"A mi hazánk a Magyar Köztársaság" - ki az a mi??? egyáltalán Ripp úr van Önnek hazája.A fideszes szolgahadról ír, nos Ön hova tartozik mszp, lmp, szdsz, dk szolgahad része????? csak azt ne mondja, hogy független.
tóth mária
2012. március 29. 12:24
a Bölcsek Köve csak, és kizárólag a Galamusban van! Tesség már tudomásul venni! ennyi idióta egy helyen, és mindegyik identitás-zavaros!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!