Nem leszünk Fidesz-gyarmat!

2012. március 22. 10:53

Amíg az oligarchák és a helyi Döbrögik el tudják hitetni, ha megszólalsz ellenük, akkor kicsinálnak, addig él a rendszerük.

2012. március 22. 10:53
Vágó Gábor
Vágó blog

Felsorolni is nehéz mennyi fronton indított gyarmatosító háborút a Fidesz hazánk ellen. Beváltotta egyetlen választási ígéretét: Csak a Fidesz! A jogállami intézményeket narancsuralmi igába hajtotta. A független intézmények élén kibővített hatalmú Fidesz közeli emberek ülnek. A közmédiát egyértelműen uralja a narancsos agymosás. A hatalmi ágak elválasztásának jegyében egy meghatározó Fidesz politikus neje működteti az igazságszolgáltatási rendszert.

A narancs oligarchák a gazdasági életet a piacgazdaságból visszavetették a római kori kliens rendszerbe. Nem az a lényeg, hogy neked milyen terméked vagy szolgáltatásod van, csak az a fontos, hogy milyen a kapcsolatod a Simicska birodalomhoz. Benne vagy-e a fideszes elosztási láncban? Ez egyre több ember szemét szúrja. Nem véletlenül van tele a belváros »Ki az a Simicska Lajos?« matricákkal.

Ezt a fidesz gyarmatot a félelem élteti. Amíg az oligarchák és a helyi Döbrögik el tudják hitetni, ha megszólalsz ellenük, akkor kicsinálnak, addig él a rendszerük. Törjük meg a félelem falát! Csak egy alulról jövő nagy erő tudja kimozdítani ezt a gyarmati rendszert. A népszavazás kiváló eszköz, hogy elküldjük a sunyiba a gyarmatosítókat.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2012. március 22. 23:38
Mit ajvékolsz, baszd meg. Demokratikus választások voltak, ezt akarta a többség. Kész. el lehet menni.
Laibach
2012. március 22. 16:55
A link: "..Kínai zöldségtermelő bázis épülhet Kalocsán.." http://hvg.hu/gazdasag/20110705_kinai_gyar_kalocsa
tevevanegypupu
2012. március 22. 16:06
Most bukott le egy vecsesi tesco amint egy cseh tesztat arult nagymama negytojasos meteltje megnevezessel. A minosegi ellenorok megallapitottak, hogy a tesztaban meg egy egesz tojas sem volt.(:
Laibach
2012. március 22. 15:02
Erősítsd a hazai termelőket, élelmiszer feldolgozókat nem leszünk gyarmat. Egy újabb ékes példája ennek: "..Kínai tésztagyárat avattak Verpeléten.." "..Horváth László elmondta, az Európai Unió és a magyar állam több mint 400 millió forinttal támogatta a beruházást az Észak-magyarországi Operatív Program keretében..." http://index.hu/gazdasag/blog/2012/03/22/kinai_tesztagyarat_avattak_verpeleten/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!